Kistestű, fiatal keverék kutyusnak milyen tápot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, talán örökbe fogunk fogadni egy kiskutyát. Ahol most van, ott Royal Canin tápot kap, de én azt olvastam, nem a legjobb ebben az árban. Elvileg a Josera, vagy a Brit jobb, bár eddig szinte mindenki nagyobb testű (németjuhász, staff, kutyákkal kapcsolatban írt róluk.
Ha aztán mégsem ő lesz (máshol is nézegetünk, hátha a hölgy mégsem nekünk adja, állítólag hietetlenül kukacoskodó), akkor is áll a kérdés.
Szóval kerevék, kisebb testű, fiatal kutyáknak melyik táp a legjobb választás?
2015. nov. 21. 05:00
1/4 A kérdező kommentje:
Közben megtudtam, tényleg elhozhatjuk kedden. :D
2015. nov. 21. 05:23
2/4 anonim válasza:
A kutya mérete nem számít! Brit Josera, esetleg Romeo, Dog Chow tápok jók!
3/4 anonim válasza:
A Brit care és prémium tápjaiból is gyárt direkt kis testű kutyák számára is való eledelt. Nem számít a mérete, találni fogsz neki valót. Mindenkinél más a favorit, az én kutyusom a Brit Care-t jobban szereti, de a Josera is ugyanúgy jó. Boldog kutyás éveket, egészséget a blökinek!
4/4 anonim válasza:
Én a Brit Premium Adult Small táppal etetem őket. 2 kistestű keverék kutya, egyik 5kg, a másik 7,5kg. Eddig csak pozitív tapasztalatom van. :) Szívesen eszik, ezáltal gondolom ízlik is nekik, a tápszemcsék kicsik, olyan nagyobb borsó méretűek. Az egyik kutyusom eléggé válogatós, de ezt a tápot egyből megette. Úgyhogy csak ajánlani tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!