Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Westie kutyusomnak összecsomós...

Westie kutyusomnak összecsomósodott a szőre:S Melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés
Ha szárazan fésülnénk vagy hogyha megfürdetnénk és úgy,mert akkor kijönne a kosz is a szőre közül,nem??
2010. márc. 22. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Akkor az okos kozmetikusodnak is üzenem, hogy adja vissza a bizonyítványát. MINDEN westit trimmelni kell,nem csak azt amelyikhez kedve van. Igaz, hogy sokáig tart, és drága, de akkor nem kell ilyen kutyát venni. Főleg ha arra se veszitek a fáradságot, hogy egész télen ránézzetek. Azt nem nagyon cáfoltad, hogy szaporítótól van, de sejtettem...

Ja, és westiket tenyésztettem, amíg nem lett divatkutya, és ha egy olyan jött volna hozzám, aki kint akarja tartani, lusta gondozni a szőrét, sóher kozmetikába vinni, én úgy rúgtam volna ki, hogy csak nyekkenjen!!!Az én kutyáim, és akiket tőlem vettek, egytől egyig családtagok. Nem csak szenvedő szőrgombócok akiktől sajnálják a törődést is, meg a pénzt is...

A nyírásról meg kérdezz meg egy normális embert, ha nekem nem hiszel. (nem mondom, hogy a tenyésztőt, ahonnan vettétek...)

2010. márc. 24. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:
2010. márc. 24. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!