Német Pincser vagy Staffordshire bullterrier?
Ja, te akarsz a kan rotid mellé egy másik kant.
Én még mindig a staffbullt ajánlom a roti mellé, de lányt. Fiú fiúval dominanciai vitát eredményezhet, főleg két nehezebb fejű kutyánál..
Szia!
Pincserrel nincs tapasztalatom, de stafim 5 évig volt. Kan és szuka is. Ezek valóságos energiabombák, és hatalmas a mozgásigényük. Hűséges fajta, 4 olyan év után is fel tudja ismerni a gazdáját, amikor nem látta. Okos, de nagyon makacs és öntörvényű jószágok. Játékosak és remek házőrzők. Tanítása legyen következetes és korán kezdjék el. Ha jól szocializálják, akkor a sétálás felér egy mennyországi sétával. Nem ajánlott a csibészeltetés.
Ennyit tudok róla. Sok sikert!
:( Sajnálom. Sajnos a 3 fajtából (amstaff, pit bull terrier, staffbull) a staffbullt használták a legtovább harcokra :/
Pedig amúgy sokkal több mindent tud, mint holmi verekedés :)
És nem lehet ilyen vizsgához kötni sem? Olvastam, hogy valamelyik országban úgy van, hogy teszteken kell átmennie. Ha normálisan neveled, akkor szerintem simán átmenne, csak drága lenne..De ha nem, hát nem. Esetleg jó állatorvossal kell jóban lenni, aztán azt írja majd hogy keverék.. bár nem tudom hogy ez mennyire oké így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!