Szerintetek ez a kutya bántani akarja a kismacskát, vagy csak durván játszana?
Egy kutya nem így játszik, ez tipikus 100%-os vadászat.
Teljesen egyértelmű.
Akkor félreérti a testbeszédet, vagy nem figyel az apróságokra.
Egyetlen kutya sem játszik így.
Ha valóban így játszik, akkor annak a fele se (vagy maximum a fele) tréfa.
Egyetlen tipikus klasszikus játékos mozdulata nincs.
Szín tiszta összpontosítás, és robbanás. Ez vadászat. Nem kérdés.
Látszik a vadászat. Az ismerősöd valószínűleg nem igazán érti a vadászat és durva játék közti különbséget, azzal a nagy különbséggel, hogy az egyik egy életbe is belekerülhet.
Nekem is staffom van, ő is a keményebb játékokat szereti, eleinte azt hittem, hogy engem akar feldarabolni, de minden csak játék. Én személy szerint megtanítottam, hogy a fiúkkal lehet vadulni, az engem nem érdekel, de én lány vagyok, tessék szépen meghagyni a kezemet:D
Másrészről a macskánkra soha nem ugrana így, labdára ugrik, vagy plüssre, de az mind-mind vadászat a macskával óvatosabban bánik, na nem azt mondom, hogy babusgatja, mert azért van, hogy keményebben rácsap vagy ilyesmi, de nem volt még semmi sérülés, inkább a macska ad egy szúrós pofont a kutyának, amitől véres lesz az arca..
Amúgy a srác reakciója mennyire profi? :)
Szépen betanított póráz fogás, de lazán hagyja, hogy gyilkolásszon a kutyája, nulla fegyelmezés mellett. :)
Na, az volt a másik feltűnő :D
Nekem az első reakcióm az volt, hogy ha ezt az én kutyám csinálta, minimum két jól irányzott sallert adtam volna le neki... biztos nem várom meg az anyamacskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!