Hogyan lehet kismacskát egy kutyával összeszoktatni?
A kutyám 4 éves, a kismacskát nem tudom, mert az uton találtam, de még kölyök.
Na tehát, tegnap reggel, gyakorlatra menet találtam egy kismacskát. A tanárom megengedte, hogy bevigyem a tanműhelybe, és majd ha megyek haza délután, hazaviszem.
Csak az a baj, hogy nekem már van egy kutyám. Aki nem bántja a macskákat, mindig játszana velük. Tehát tegnap délután haza is vittem, a kutyám csóválta a farkát, meg szaglászta, viszont a macska fújt rá, meg nagyon félt tőle. Most ideiglenesen a szomszédomnál van, de csak amíg eldöntjük, hogy mi legyen vele.
Én nagyon szeretném megtartani, tegnap is végigbőgtem az egész napot. Egész nap ott volt bent velem gyakorlaton, az ölembe aludt, meg a benti pulóveremen feküdt. Nagyon megszerettem, és olyan jó lenne, ha itt maradhatna. Viszont az nem szeretném, ha az egyik bántaná a másikat, pl. a macska odakapna a kutyának és kikarmolná a szemét (hallottam már ilyet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!