Miért hiszik az emberek azt, hogy a kutya csak kertben tartható és lakásban nem?
Figyelt kérdés
Szerintem lakásban is lehet kutyát tartani akár nagy testűt is megfelelő mozgatással. Szerintetek?2010. márc. 20. 22:34
21/26 anonim válasza:
Hát te nem mondtad te mindenki mástól ezt hallom itt is és máshol is! Jaaj szegény kutya kint van, sosem lesz vele olyan kapcsolatod (jobban szótfogad mint az övéké) stb... Az ágyban alvást sem rád értettem hanem általánosságban.
22/26 anonim válasza:
És sokan miért hiszik azt hogy a kutyát csak lakásban lehet tartani, kertben állatkínzás?
Na, én ezt kérdezem, mert egyes menhelyeken már lassan minden kutyát csak bent lakással adnak örökbe, 30 kilós szőrös nagy dögöket is.
23/26 anonim válasza:
Egyáltalán miért hiszik annyian, hogy kutyát csak úgy lehet tartani, ahogyan ők csinálják? Miért kell a kutyatartásból presztízskérdést csinálni? Van rengetegféle természetű és igényű kutya, meg rengetegféle természetű és igényű gazda, aztán zsák megtalálja a foltját. Nem kellene egymást pocskondiázni ilyen butaság miatt. Lehet egy kutya boldog kertben is és lakásban is, meg ugyanúgy elhanyagolt is, élhet vidáman úgy is, hogy a gazdinak csak hétvégén van ideje sétáltatni, és lehet idegbeteg attól is, ha naponta több órát mániásan trenírozzák. Szóval ez nem ilyen fekete-fehér kérdés.
24/26 anonim válasza:
18:43-nak
Az összes pont nálad van.
Nagy betűkkel kiírnám a véleményedet minden kutyás fórumra.
25/26 anonim válasza:
18.43-as:Nagyon jól megfogalmaztad, ez a legjobb válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!