Miért hiszik az emberek azt, hogy a kutya csak kertben tartható és lakásban nem?
Miért lett divat azt hinni hogy a kint (esetleg kennelben lakó) kutya csakis neveletlen, antiszociális vadállat, aki sosem lépett még ki a kertkapun, aki csak házőrzésre van, és rossz a kapcsolata a gazdával, és unatkozik és fázik és nem családtag csak azért mert nem egy ágyban alszik a gazdával?
Szerintem manapság már inkább ez a helyzet és nem az amit te írtál.
23:16-nak igaza van.
Utolsó, tévedsz. Ha ugyanis van másik kutya a szomszédban, esetleg csirke, szívesen rohan a kutya a kerítés mellett. Vannak kutyák akik szeretik megkergetni a földre szálló rigókat, galambokat, és akkor is csinálják, amikor nincs otthon a gazdájuk. Mellesleg sokkal tovább élnek, mint azok amik egész nap egy lakásban szomorkodnak.
A kutya kintre való! Punktum!
NA beszálok a lepontozásba (:
A kutyám egy 2 éves beagle,kertes házban lakunk.
Van ajtó,ha nem vagyunk itthon is bejöhet a házba,nem csinál semmit idebent.
És mikor mi nem vagyunk itthon egész nap a kertben van és a galambokat kergeti meg a madarakat meg átjön a szomszéd kutyus játszik vele.Utána pihen.
Majd a cicánkal is játszik ez mind mikor nem vagyunk itthon bese megy a házba csak néha megnézzni van.-e itthon valaki.Utána hazajövök sétálunk/játszunk és bemegyünk a házba,és a kuty húzz a nadrágom,hogy mennyek ki vele az udvarra játszani.Jobb neki ott mint bent.
Ezzel nem lehet vitatkozni vagyis lehet,de hülyeség.
Nem mondom,hogy a kutya kintre való de azt se ,hogy bentre.
Nállunk a kutya döntött az igazság megvan.
Most egy kinti kutya is ugyan annyit megy sétálni.
Nem hiszem,hogy menőzni kéne azzal,hogy napi 3-4.szer mentek sétálni,teljesen fölösleges ezt hangoztatni.
Most én is írjam,hogy iskola előtt 7 helyett,félhatkor kelek és megyünk 1 órát sétálni reggel meg,hogy iskola után 2-4.ig sétálunk.ez már 3 óra séta.És este pedig futattom,ugy 1 órát attól függ mennyit kell tanulni meg,hogy van edzsés???!!!
Szerintem ez magántól függ,hogy ki-hogy sétáltata a kutyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!