Miért utálja a kutyám a cigányokat?
Ha elmegy egy cigány a járdán, szét tudná tépni a kerítést, de ha más megy el az utcán, akkor semmi különös reakció.
Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, de ezt nem poénnak szánom, komolyan ezt vettem észre.
Hát én örülnék, ha ilyen lenne a kutyám.
Enyém ott hízeleg azoknak a büdös cigányoknak a kerítésnél:(
Az fix, hogy hergelték, amikor te nem láttad! (Remélem, nem találtál rajta sebnyomokat.) A szagát megjegyezte, és nekik van egy általánosan jellemző illatuk, ezért most általánosít. Azon kívül átveszi a te ellnszenvedet is, akkor is, ha nem teszel semmit, csak gondolod, mert a kutyák különösen rá vannak hangolódva a gazdájuk érzéseire.
Én cigányok között dolgozom, elsősorban gyerekek járnak ide, van, amelyik igen komisz tud lenni a kutyával. Dobálják, ütik, én pedig kiabálok velük. A kutya nem hülye, megjegyzi, hogy 1, ki ütötte; 2, ki miatt ordított a gazdája. Ha csoportosan jönnek cigány srácok, tudja, kivel van problémám, elkapja a nadrágját, de a többit nem bántja, a kislányokat sem, sőt, nagyon imádja, amikor simogatják.
Szerintem valamelyik cigány dobálta vagy szurkálta a kerítésen keresztül, te pedig nem szereted a cigányokat, ezért örjöng.
örülj neki hogy nem szereti öket,nekem németjuhászom van,és most fogom csibészeltetni,és én amugy is uszitom rájuk(hogy roth@djanak meg mind)
a digokat ö sem szereti,pedig mindenki simogatja,
sztem valahogy megérzi minden kutya hogy ki a rosz,és bizony ez a fajta nem igen joszándéku(mármint a digók)!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!