Tudnál ajánlani olyat, aki ért a kutyákhoz és vállal panzióztatást? (otthon)
Helyileg merre? Nem mindegy, hogy Budapes vagy Zalaegerszeg... :)
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy ezek a panziós horror sztorik hogy sikerülnek. Hát hazaviszed a kutyát, és fél nap alatt helyre kéne jönnie, még akkor is, ha verik, ők nem depresszióznak be napokra, nem elmélkednek otthon egész nap azon, hogy mennyire rossz volt nekik napokig, hanem hazaérnek és rögtön visszaállnak az otthoni rendre. Normális esetben persze.
Nyilván más olyan emberre hagyni akit ismer a kutya mint olyanra akit nem. Új környezet,új emberek,új ingerek,új kutyák. Hirtelen azt se tudhatta mi van,persze,hogy örült mikor érte mentettek.
Én tudok panziósat magánt,csak ő fullon van.
Amúgy rokon,barát akire hagynátok? Mi mindig nagyszüleimre hagytuk. Panelban lakunk,ők kertes házba,így szerencsére nem kellett őket sétáltatni,ami jó,mert a sétát mamámra nem bíztam volna :D
Ki voltak engedve a kertbe kaptak enni,inni jól elvoltak,aztán nagy volt öröm.
Viszont azt javaslom,hogy ha 1 panzióba viszitek vigyétek oda legközelebb is,szokjon meg egy helyet.
Pesten azért elég sok panzió van. Szerintem lehet találni jót. Van amúgy valami napközis is, ahol sok kutya van, és állandóan sétálnak (a híres vizsla oldalán vannak képek - direkt nem reklámozom, nehogy bejelentsenek:D)
Őt is meg lehetne kérdezni, feltéve ha kijön kutyákkal.
Vagy olyan sulit, ahol van panzió is, tehát hogy nem csak panzió hanem suli ÉS panzió, és akkor tuti, hogy legalább hétvégén kiviszik suliba:) Nem Pesti vagyok, de itt nálunk is úgy van hogy suli és panzió,és ha panziózik egy kutya, azt a sulivezetők kihozzák hétvégén sulira:)
Mindjárt keresek linket, de gondolom nem olyan sok van ott helyben. Nos tehát én mindig Fótra hordom a vizslám, ha már egyszer valahova muszáj. Mondjuk Őt ott is képezték ki, oda jártunk suliba, de panzióztatnak is, az elmúlt jópár évben kizárólag ott voltunk csak. Az egész család egy tünemény, megbízhatóak és profik. Foglalkoznak a kutyusokkal, kimozgatják rendesen stb... Nyilván mindenki mást-mást ajánl. Az én vizslám elég mimóza lekű, de itt imád lenni, nem viszem sűrűn, de akkor gond nélkül otthagyom. Nézd meg a honlapot, beszélj velük. Mi anno szintén Pestről és a Dunakanyarból hordtuk hozzá, azóta sokkal messzebb költöztünk Fóttól, de ha vinni kell panzióba, inkább levezetjük azt a százakárvalahány km-t oda, csak jó legyen Neki.
Jah és persze a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!