Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szukám csak 2-3 napig...

A szukám csak 2-3 napig engedte magára a kant? Normális hogy ez csak ennyi idő? Nem kéne több ideig engednie magát?

Figyelt kérdés
A kan folyamatosan kisergeti, a nyomában van. Folyamatosan szűköl mellette, őrzi. Egy ajtót is tönkre tett, hogy a szukaval legyen,de rá mászni még se próbál. De a szuka se "kelleti" magát. Miért csak 2 napig engedte magára?
2015. nov. 18. 20:03
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Kérlek majd lépj be 3-4 hónap múlva, írok majd egy privátot, vagy ide, hogy végül mi lett a dologból :)
2015. nov. 18. 22:49
 32/37 anonim ***** válasza:
Hogyne, rá egy fél évre meg majd írd meg mi lett az ÖSSZES kiskutya sorsa. Hány él láncon vagy adták már be menhelyre, már ha egyáltalán tudni fogsz róluk bármit is. De lehet én leszek az aki majd ír neked, hogy épp láttam hogy a tőled származó kutyát vitték elaltatni vagy kötötték ki egy fához.
2015. nov. 18. 22:58
 33/37 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért kell egyből általánosítani ?
2015. nov. 18. 23:00
 34/37 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, enni meg elfelejtettem adni nekik...mindegy, majd holnap úgy is kapnak.
2015. nov. 18. 23:03
 35/37 anonim ***** válasza:
57%
Ezzel kár foglalkozni, kamu kérdés, csak azért csinálja, hogy dühítse a normális embereket.
2015. nov. 19. 08:21
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

Nem kamu kérdés, csak a kérdező degenerált. Én sajnálom egyébként az ilyen embereket, akik még azzal sincsenek tisztában, hogy hogyan történik a kutya fogamzása éssatöbbi. Már csak abból is látszik, hogy mennyire beteg szegény, hogy a kant akarja kiivartalanítani, nem a szukát..tehát tipikusan olcsóért árulja a beteg kutyákat :)

Sajnos ezek ellen nem lehet mit tenni, meg kell várni, amíg kikopnak az életből.

Amúgy meg kérdező, szívesen megmutatom hogy milyen kérdésekre válaszolok, és mások is biztos így vannak, nem veszekedünk unalmunkból, mert csak a magadfajták buta kérdéseire válaszolunk normális választ csak sajnos soha nem fogjátok fel, mert ahhoz nem vagytok műveltek. Az jön le nektek, hogy mi veszekszünk meg provokálunk...ez a különbség köztetek és köztünk :)

2015. nov. 19. 10:25
 37/37 A kérdező kommentje:
Nagyon jót szórakozom az ilyen embereken :D
2015. nov. 19. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!