Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyàm tüzelt,...

A kutyàm tüzelt, pároztattuk amikor magára engedte a kant. Most pároztatás után pár nappal újra vérzik. Már 3napja. Normális ez? A könyvek mind a tüzelés elejéröl és a pároztatásról ìrnak csak.

Figyelt kérdés

2014. júl. 3. 11:23
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
89%
Holnap majd építesz egy házat, mert bár nem értesz hozzá, de olvastál róla?
2014. júl. 3. 11:28
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

[link]

erősen ajánlom figyelmedbe ;)

2014. júl. 3. 11:34
 3/42 A kérdező kommentje:

Ezért szeretem ezt az oldalt.Tele van ilyen emberekkel.Már több egészséges almot szült a kutyám csak évröl évre újra elolvasok mindent ha valami olyan történik rögtön tudjam mit kell tenni.Te meg ha segìteni nem tudsz unalmadban ne irogass.Nézz körül

inkább az életedben miért vagy ilyen rossz indulatù.

2014. júl. 3. 11:39
 4/42 anonim ***** válasza:
94%
Nem rosszindulatúak vagyunk, hanem elegünk van a szaporítókból. A kérdésedből ítélve teis az vagy, de ha törzskönyvvel, szűrésekkel, és minden szükséges dolggal fel vannak szerelve a kutyáid, és te is, akkor én kérek elnézést.
2014. júl. 3. 11:42
 5/42 anonim ***** válasza:
85%

tenyésztő vagy?

mert ha nem inkább ne szaporíts

2014. júl. 3. 11:42
 6/42 anonim ***** válasza:
69%

Volt ilyen nálam is nagyon régen. Sajnos, méhgyulladás miatt volt. Ivartalanítás lett a vége.

Szerintem egy kivizsgálást megér a helyzet.

2014. júl. 3. 11:44
 7/42 anonim ***** válasza:
90%

5-ös!

Ezt most komolyan megkérdezted? Egy tenyésztő a tenyésztéssel kapcsolatban nem itt tenne fel kérdéseket...

Kérdező!

Hány éves a kutyád? Csak kíváncsiságból kérdezem.

2014. júl. 3. 11:44
 8/42 anonim ***** válasza:
87%
reménykedni csak lehet hogy nem megint egy szaporító....
2014. júl. 3. 11:45
 9/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk Istenek.Egy nöstény kutyátol elvenni a szülés élményét?Ti biztosan örülnétek ha kipakolnának titeket.A kölykök chipet kapnak mindig és az ùj gazdikkal jò baráti viszonyt ápolunk és járunk kutya látogatòba.Sokan nem vesznek tenyésztötöl kutyát mert vettek és megszerették és gyógyìthatatlan betegségben meghalt 2év után.Beltenyészet.Na akkor efelöl is tájékozòdjatok.Az 1normális választ köszönöm.Megyünk orvoshoz csak tudni akartam mire számìthatok mert hasonlòtòl féltem.
2014. júl. 3. 11:52
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Éljen amiért szereted ezt az oldalt, de be kell látnod, hogy a kérdésed ellentmond a kijelentésednek.

Évek óta elleted a kutyádat, csak mindig újra olvasod a témát, ugyanakkor megkérdezed, hogy normális e hogy vérzik a kutya mert hogy erről nem írnak a könyvek...

ha évek óta pároztatod és elleted a kutyádat, és eddig nem volt ilyen akkor szerinted normális hogy ha vérzik?

Hmmmmmm???? Ugye hogy sántít a dolog...

2014. júl. 3. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!