Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szukám csak 2-3 napig...

A szukám csak 2-3 napig engedte magára a kant? Normális hogy ez csak ennyi idő? Nem kéne több ideig engednie magát?

Figyelt kérdés
A kan folyamatosan kisergeti, a nyomában van. Folyamatosan szűköl mellette, őrzi. Egy ajtót is tönkre tett, hogy a szukaval legyen,de rá mászni még se próbál. De a szuka se "kelleti" magát. Miért csak 2 napig engedte magára?
2015. nov. 18. 20:03
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Amúgy azt vettem észre, hogy a magad fajták ilyen bolondok. Nem is annyira kutya érdekli már őket már annyira elvakultak hogy már csak az erdekli őket, titeket, hogy veszekedhessenek valakivel,nem is a kutya. Az csak indok, hogy kiéljétek beteg perverziótokat.
2015. nov. 18. 21:58
 22/37 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem akarod megérteni azt, amit írunk? Nem láttad a linkeket, hogy hány, de hány árva, gazdátlan kicsi kölyökkutya keres gazdát? És ha neked születik 8 kölyköd? A maradék öttel mi lesz? Vagy ha meggondolják magukat a barátaid? Miért nem opció az, hogy inkább fogjátok magatokat és mind a hárman örökbefogadtok egy kiskutyát? Miért nem jó az amelyik már él és teljes szívével szeretne egy gazdát? Mivel rosszabb, meg tudnád mondani?

Az oltás meg mindezek a dolgok pedig drágák. Csak 1 oltás kerül 5 ezer forintba, azt szorozd meg a 8 kiskutyával, az már 40 ezer forint. A kölyköknek meg legalább 2 oltás kell, az már akkor 80 ezer forint és akkor még etetni is kell őket meg féreghajtani. Ha kijárós az orvos, akkor még drágább, lehet 5 helyett elkér 8 ezer forintot, az már 128 ezer forint.

2015. nov. 18. 22:01
 23/37 A kérdező kommentje:
Megértem amit mondani akartok. Semmivel nem rosszabb ami már el, de rajta nem látom a szülei jegyeit. Hogy "jéé, ugyan úgy fogja a kártevőket, mint az anyja" vagy "ugyan olyan apportos mint az apja" ezért szeretnék tőlük.
2015. nov. 18. 22:06
 24/37 A kérdező kommentje:
Szeretném tudni, hogy ez a kutya tőlük van, amikor ők már nem lesznek velem. Egyébként az apát az utcáról fogadtam be, mert egy nő színtért akart hívni rá, az anyát pedig egy iszonyú rossz helyről hoztam, bolhásan, csont sovanyan.
2015. nov. 18. 22:08
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

Ha a szaporodásbiológiával se vagy tisztába, akkor gondolom eddig azzal se voltál, hogy a kiskutyák nem lesznek a szülők másai. Attól, mert az anya megfogta a patkányt, az apa meg visszahozta a labdát, attól még a kölykök nem biztos, hogy fogják, sőt, lehet egyáltalán nem fognak hasonlítani a szülőkre. Meg kölyökkorban hogy fogod ezt megállapítani,hogy melyik milyen lesz felnőve? Sehogy nem fogod tudni, mert a kölykök nagyon egyformák egy laikus szemnek. Még az se tud biztosat mondani, aki már tízenéve foglalkozik egy adott fajtával, nemhogy még keverékekkel, akik alapból nagyon eltérőek.

A menhelyen is találsz olyan kutyát amelyiknek van jó vadászösztöne és apportos is.

A kölyökben ne a szülőt keresd, tiszteld meg annyival a kutyáidat, hogy nem egy hasonmást vagy klónt keresel helyettük, ha már nem lesznek. Ugyan úgy segíthetnél egy kidobott vagy hányatott sorsú kutyán. A mostani kutyáidat is megszeretted, úgy ahogy voltak, önmaguk miatt, nem azért mert az előző állataidat helyettesítették. Egy menhelyről hozott kutyával se lenne ez másképp, ezt elhiheted.

2015. nov. 18. 22:14
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez tiszteletlenség lenne. Tudom, nem biztos hogy jó a hasonlat, de talán így megérted nekem ez mit is jelent. Ha van egy árva gyerek, és te befogadod, miközben neked is lehetnének, attól még tudod hogy mi elől mentetted meg a gyerekedet, szereted, de még sem az igazi.
2015. nov. 18. 22:23
 27/37 anonim ***** válasza:
54%

Maximálisan megértem, de hidd el, hogy csalódni fogsz, az pedig sokkal rosszabb lesz. Nekem anyukám is meg apukám is imádja a mákos tésztát, én meg a bátyám pedig utáljuk, na bumm, ettől még a gyerekeik vagyunk. A kutyáknál is így van ez, nem egyformák.

A saját gyerek azért nem teljesen egy kategória a kutyád kölykével, azt azért remélem érzed te is...

2015. nov. 18. 22:27
 28/37 A kérdező kommentje:
Tudom, persze, ezért is írtam, hogy nem biztos hogy jó a hasonlat. Nem is feltétlen a hasonlóság miatt, de akkor is tudom hogy tőlük van. Már mindegy, a dolog már megtörtént, kiskutyáknak fogok helyet keresni, ha nem találok, akkor inkább maradjanak rajtam, mint hogy menhelyre adjam. Megelőzöm a kétségeid: anyagiakban nem fog gondot okozni. Inkább én nem eszek :D És ahogy írtam, a kan ivartalanítva lesz, a szukára pedig tudok vigyázni.
2015. nov. 18. 22:34
 29/37 anonim ***** válasza:
54%
Most még nevetsz ezen... Majd amikor oda kerülsz, olvasd vissza ezt a kérdést... jusson eszedbe, amit mi írtunk és amit te.
2015. nov. 18. 22:45
 30/37 A kérdező kommentje:
Hidd el, akkor is nevetni fogok :)
2015. nov. 18. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!