Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik legyen?...

Szerintetek melyik legyen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Régóta gondolkodtunk a szüleimmel azon, hogy kellene egy kutyus, és mivel most már csak 2 törpehörink van, így elhatároztuk hogy veszünk. Már csak azt nem tudjuk hogy milyet. Jelen pillanatban a westie és a yorkie között vacillálunk, szerintetek melyik kutya a jobb? Panelban lakunk, de a sétáltatás, és a kutyákkal való foglalkozás meg lenne oldva, mielőtt bárki beleszólna. :D
2010. márc. 20. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Máris találtam neked egy westie-t, ha nem lesz meg a gazdi, örökbe is fogadhatod. Jegyeztess rá elő, ha gondolod:

[link]

2010. márc. 20. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
A yorki meg a westi (utóbbi időben már inkább a westi) divat kutya. Tömegestől vannak (nálunk inkább a westi) Ha olyan kutyát akarsz ami minden második embernek van hajrá :) Ráadásul rengeteg a szaporító. Inkább menhelyi kutyusnak adj esélyt. Keveréknek! Ugyan olyan aranyos és szeretni való.
2010. márc. 20. 14:56
 13/17 anonim ***** válasza:

kínai kopasz:

[link]

yorkika, igaz sérült szegényke és gazdijelölt is van, de csak lásd, akár yorkit is találhatsz:

[link]

itt is lehet nézelődni:

[link]

valamint:

[link]

2010. márc. 20. 15:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol laksz, de ő pl. egy tündéri, nagyon jó fej csivava keverék!

[link]

2010. márc. 20. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
végul melyik kutyust választod?
2010. márc. 20. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A yorki helyes kutya de csak tapasztalt kutyásnak ajánlom. És mivel nagyon divatos, nehéz rendes tenyésztőt találni és az árak 100e ft fölött vannak. A westie is terrier úgyhogy hozzá is kemény kéz kell. Menhelyen valóban ritkábbak a kistestűek de előfordulnak (nekem pl. van egy menhelyi yorkim és westiem). Fajtatiszta egészséges kutya mint mondtam 100e ft körül van de ha nem fontos a tk akkor ajánlom a menhelyet mert nagyon sok helyes kutya vár gazdira. És ha kezdőkutyások vagytok esetleg megfontolandó hogy nem-e jobb ötlet egy fiatal-felnőtt kutya mert egy kölyökkel nagyon sok gond, szobatisztaság, rágás, nyüszítés, nagyon sok foglalkozást igényel, ha egy kellemes kiskutyát akartok belőle.

Itt van néhány kistestű menhelyi:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

de látogassatok meg minél többet, ne kép alapján döntsetek, bár fontos a külső de ne arra alapozzatok mert hihetetlen kis karakterek léteznek és nem mindig a legszebb testben. Írjatok fel 8-10 kutyust aki megtetszik, hívjátok fel, beszélgessetek az a menhely vagy ideiglenes befogadó akinél van a kutya úgy is elmondja hogy a kutya való-e nektek és ha kell ajánl másikat.

2010. márc. 20. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem yorkim van, tudom javasolni, de legközelebb egészen biztosan menhelyről hozok én is kutyát.

El nem hiszed milyen hálásak tudnak lenni.

Ha kihozol egy kutyust, én nagyon büszke leszek Rád:)

2010. márc. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!