Agrresziv lett a kutyám! Mit tegyek?
Van egy 3 éves kan palota pincsim és mostanában elég agresszivan lép fel ha meg akarom simizni! Értem ezalatt hogy (megpróbál megkapni, megharapni stb..) Lehet hogy azért csinálja mert mostanában a húgom minddig nyúzza??! Gondolok itt arra hogy
állandóan pórázon volt itthon is és azzal húzta őt fel.le jobbra balara egész nap!! :( Hiába mondtam neeki hogy ez nem jo! Meg emelgette, ha ugatott egyett egyből ütötte!! Most rászoltam a a húgomra hogy hagyja békén...lehet hogy fél!? Elege lett!!?? Hogyan neveljem ki belőle?? Békén hagyom akkor simizem mikor ő is akarja mikor idejön hozzám de mit tegyek még? Félek hogy örökre ilyen marad!! :( :( :(
Szóval míg ő veri és rángatja a kutyát, te annyit csinálsz, hogy mondod neki halkan (amit persze le se kakkant) hogy "légyszi hagyd abba".
Fantasztikus.
Először is neveld meg a húgodat, aztán bánjatok normálisan a kutyával, mert gondok lesznek, a végén tényleg meg fogja harapni valamelyikőtöket.
Ne is haragudj, de ha az én tesóm bánna így a kutyával, olyan nyakast kapna, hogy azt sem tudná hirtelen fiú vagy lány.
Először is a "kedves" hugodat állítsd le a kutyáról. Másodszor pedig irány a kutyasuli, mert láthatóan lövésed sincs semmiről.
Kérdező, a kutyával szeretetteljesen bánnál, de ebben az is benne van, hogy megvéded őt. Az alapján amit leírsz, a húgod degenerált (rángatja póráznál fogva ráadásul házon belül, ütögeti stb.), az ő agresszivitására reagál a kutyád.
Fiatalnak tűnsz, szólj szüleidnek, mondd el nekik hogy rajta vezeti le a dühét, hogy elvadítja a kutyát. A szomorú az, hogy sokszor mikor hírekben olvassuk, egy kutya a gazdáira támadt és el kellett altatni, az mind ilyennel indul.
Leálítottam a húgomat a kutyárol már kb. 1-2 órája! Már sokkal nyugottabb a kutya is, csak a húgom hisztizik de nem érdekel!! Deeee miért ne lenne lövésem?? Nem az elsö kutyám!!
Nem értem!! :(
Miért neked kell nevelned a húgodat? Anyátok, apátok nincsen, aki kordában tudná tartani? Vagy ők is a liberális gyerek-nem-nevelés hívei?
Nem is értem egyáltalán miért ebbe a kategóriába írtál. Nem a kutyával van baj, hanem a testvéreddel, ez gyereknevelés téma. Szerencsétlen kutya persze hogy harap, ő így védekezik, miért is kéne eltűrnie a nyúzást egy ilyen kicsi kutyának?
Amúgy én is simán leütném a tesómat, ha bármilyen állatot bántana. Idősebb koráramég hálás is lenne, hogy helyretetted az agyát.
Mégis mit vársz tőlünk? Te kutyád, neked kellene megnevelni. Egy palotapincsivel nem bírsz el, komolyan nevetséges.
Mi mit csináljunk? Másszak át a gépen keresztül és pofozzam fel a húgodat? Hidd el megtenném, ha képes lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!