Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetnék az ellen hogy ne...

Mit tehetnék az ellen hogy ne egyék a kutyáim a kakit?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szegény most komoly válaszokat vár nem pedig hülyeségeket amugy ...

De ez tényleg vicces :D

2010. márc. 18. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:
de azért próbáld meg h egy borszóróval rohangálsz a kutya után :D XD
2010. márc. 18. 00:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Mit kap enni a kutya?Lehet vitamin hiány.Mennyi idős a kutyus?Ananászt adjatok neki naponta.Állítólag,attól rossz ízű lesz a széklet.Próba szerencse.
2010. márc. 18. 01:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek?

Az én kutyám is megette a sajátját, meg szerintem másét is akarta, vagy becsúszott neki 1-2 falat:D

:S

na és olvastam, hogy ez valamiféle vitaminhiányra utal, amit nem kap meg a szervezete.

De a dokink azt mondta, ez nem így van. Azt mondta, h elvileg a kutyák úgy vannak beprogramozva h mindent megegyenek ami ehető, ez egy rossz szokás. Mondta h ne szidjam le nagyon érte, csak mondjam neki, hogy nem szabad. Hamar rájött a dolgok rendjére, és leszokott róla a kiskutyám. Szólj rájuk, hogy nem szabad, fúúúúúj, és leszoknak róla.

2010. márc. 18. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
etess velük ananászt vagy sajtot... talán ez bejön, ha látod, hogy megenné, nagyon szidd meg, rángasd meg a grabancánál, és fújj, nem szabad!
2010. márc. 18. 11:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem egy viszonylag brutális módszerrel sikerült leszoktatnom anno a kutyunkat a kakievésről.

Rögtön a kakievés után odarángattam a kerticsaphoz, kinyitottam a száját, és teleengedtem vizzel, és hozzá tettem a "fújj" "parancsot" (kicsit belemenyt az orrába is a víz). Utána ha láttam, hogy kakit szagol, azt mondtam "fújj", és rögtön tudta, hogy mit nem lehet. Soha többet életében (15 évig élt, autó ütötte el végül) nem evett kakit, de még ha bele is lépett véletlenül, akkor is jött, és undorkodva mutogatta, hogy szedjem le a lábáról.

2010. márc. 18. 11:54
 17/18 Akiteki ***** válasza:

Nekem is volt kutyám, aki ette. A borsozással sem mentem volna sokra vele, mert ott állt a másik mellett és várta, hogy kijöjjön belőle, még melegen már fogyasztotta is.

Egy évig szenvedtem vele, hiába szóltam rá, fújoltam, orrbavágtam, akkor is megcsinálta. Aztán egyik napról a másikra abbahagyta.

2010. márc. 18. 16:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Az enyémek csak a bunkó emberek által otthagyott, bokrok alján lapuló emberi végterméket szeretik, a kutyakakit nem.

De gondoljátok, abban mi lehet!aki a bokorba csinál még életében nem evett féreghajtót, nem úgy, mint a kutyák!

Én is fújjolok, meg fogat mosok csípős emberi fogkrémmel nekik, de nagyon résen kell lennem, mert ha megtalálják, nem hagyják ki.

2010. márc. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!