Miért nem tudja a kicsi kutyám kinyomni a kaksikáját?
Van egy 2 honapos kis Yorkshier Terrierem. Rendszeresen iszik meg eszik. ( vizet iszik meg Royal canint eszik íztelen joghurtba áztatva) Naponta 1x nem tudja rendesen kinyomni a kaksikát ilyenkor ki kell neki mosni a popsiját.
Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?
22:34. az enyém nem hiperaktív. Érdekes, itthon totál lefoglalja magát, játszik a játékaival, meg pihizik. Ha vendégségbe megyünk, na akkor előveszi a hiperaktív formáját, mindenkinek viszi a labdáját, játékát, és állandóan dobáltatni akarja. Velem nem ilyen. Tudja mi merre hány méter, mit szabad és mit nem, ki a főnök...
Ez egy apró terrier. Ha nem neveled a fejed fölé nő és akkor annyi... A legtöbben ezzel rontják el őket, hogy mindent megengednek nekik.
Én azt bírom benne, hogy hihetetlen jó emberismerő. Megérzi, ki az aki jó szándékú. A kétes alakokat ugatja csak meg. Egyáltalán nem idegbeteg, imádja a gyerekeket is.
Igazad van, nekem az 50nm-es lakásba pont ideális. Az előző kutyám spániel volt, imádtam őt, de azt nem, hogy hullott a szőre. A yorkinak nem hullik.
válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:10
Hát ez kész volt,szakadtam a röhögéstől ennél a válasznál:))))Meg úgy az egészen...,a hónap kérdése és a válaszai:DDD
A joghurtnak a kutyáknál székletfogó hatásuk van. Mi azt szoktunk adni a kölyköknek az állatorvos tanácsára, ha hígabbat kakálnak. (Bocsi a sok okostól, hogy nem szart írtam.) A tápot add szárazon és utána igyon vizet.
A rendszeres beöntés sem tesz jót neki. Ha észreveszed, hogy kezd nehezen jönni, akkor inkább egy kis olajjal locsold meg a tápot.
03-16
21:22,21:10 Sajnos lemaradtunk az akcióról, amikor tartottátok a bemutatót a javasolt tettről.Megvárjuk, míg megismétlitek.
Kedves Kérdező!
Nem tettél rosszat natúr joghurttal, cukor nincs benne, jó hatással van az emésztésre, akár székrekedés, akár hasmenés.Tehéntúró és főt hús, hozzá főtt sárgarépával, száraz táp nélkül ez egy jó juniortáp. Azért még lássa egy jó állatorvos.A jó-n van a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!