Miért nem tudja a kicsi kutyám kinyomni a kaksikáját?
Van egy 2 honapos kis Yorkshier Terrierem. Rendszeresen iszik meg eszik. ( vizet iszik meg Royal canint eszik íztelen joghurtba áztatva) Naponta 1x nem tudja rendesen kinyomni a kaksikát ilyenkor ki kell neki mosni a popsiját.
Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?
dzsízösz. mindenki szid mindenkit.:)
szia. nekem is yorkim van. az enyém hasmenéses volt, még a száraztápoktól is. de a Bolus adstringens helyre tette, amit a doki írt fel neki.. ha nagyobb lenne a kutyud, azt mondanám vegyél ilyet a patikában (vény nélküli), de
mivel elég pici a kutyus, én azt javaslom, egy jó minőségű konzervvel próbálkozz be nála. ilyen pl a Hill's Puppy konzerv, csirkés, kb 650 Ft.
én tejterméket nem adnék neki. semmilyet.
A többi agyatlan idiótának meg:
a yorki nem patkány. pont, hogy patkányfogó. Szegény angol bányászok, akik nem tarthattak 21cm-nél nagyobb kutyát, kénytelenek voltak ilyet kitenyészteni. Mert még a kutya után is adóztak...
De egy dán dog, vagy egy esetlen nagy dög biztos megfogja a patkányt.
Arról nem tehet a fajta, hogy ölebet csináltak belőle. Az enyém igazi terrier, nem pedig öleb. Jelzőkutya, és hű társ. Erről ennyit. De ezek szerint az összes korábban nagytestű munkakutya is öleb, mert nem hinném, hogy az összes nyájat terelne meg őrizne...
Szerintem le nyelhetett valamit ami esetleg részlegesen elzárhatta egy bélszakaszát, ez akármi kis labda darab vagy kis mütyür, elég kicsi a kutya hozzá hogy ez előforduljon, szerintemse adj neki joghurtot mert ha natúrra gondolsz mint íztelen akkoris teli van cukorral, nem tesz neki jót, zárójelben megjegyzem: 3 hónapos kor alatt nem érdemes elválasztani.
A miniatűr termetű kutyák "fikázóinak" csak annyit hogy: 40 négyzetméteren hogy tartanál nagy mératű kutyát?
Nem vagyok egy kis kutya párti (nem a méret miatt), nekem túl hiperaktívak, inkább a nagy, nyugodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!