Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem tudja a kicsi...

Miért nem tudja a kicsi kutyám kinyomni a kaksikáját?

Figyelt kérdés

Van egy 2 honapos kis Yorkshier Terrierem. Rendszeresen iszik meg eszik. ( vizet iszik meg Royal canint eszik íztelen joghurtba áztatva) Naponta 1x nem tudja rendesen kinyomni a kaksikát ilyenkor ki kell neki mosni a popsiját.

Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?

2010. márc. 16. 20:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
De legalább az értelmes válaszokat is dicsérhetnéd erről ennyit...max 2 értelmes választ kaptál a kérdésedre az egyiket tőllem...látom ennyire érdekel téged a kutyád és más véleménye...-.-
2010. márc. 16. 21:21
 32/52 anonim ***** válasza:
64%
Épp a konzervet helyettesíti, és próbálja meg hígítani a székletet a joghurt, de ha az sem segít akkor csak konzerv, de mindenképpen orvoshoz kellene vinni. Az is lehet össze szedett valamit ami elakadt neki, és ha meghajtod a kutya hasát nagy baj is lehet. Jó megoldás még a parafin olaj is, de nem tom egy 20 dekás kutyával mit lehet kezdeni ilyenkor. De még mindig jó megoldásnak tartom azt is hogy szívd meg neki.
2010. márc. 16. 21:22
 33/52 A kérdező kommentje:
köszönöm annak a pár embernek aki az elmúlt 1 órában ezen a 4 oldalon tudott nekem hasznost választ adni! nagyon értékékelem :)
2010. márc. 16. 21:25
 34/52 anonim ***** válasza:

dzsízösz. mindenki szid mindenkit.:)

http://www.youtube.com/watch?v=qbmWs6Jf5dc

2010. márc. 16. 21:25
 35/52 anonim ***** válasza:
hát persze, h elégedett vagyok ;)
2010. márc. 16. 21:27
 36/52 anonim ***** válasza:
Remélem vissza jössz még és bele olvasol, nem baszogatás, de egy pár kutyás könyvet nem ártana elolvasnod, meg a fajtáról is, sok hasznos dolgot megtudnál, és nem kellene az ilyen retardáltaktól kérdezned mint én is:))). De mi se tudtunk az első kutyánál sok mindent. Ha másképpen kérdezel akkor senki nem köt beléd, és elsőre megkapod a rendes válaszokat, és tényleg vidd el orvoshoz is, ha nem javul a helyzet.
2010. márc. 16. 21:31
 37/52 anonim ***** válasza:
Nem értem miért pontoztatok le, mikor normális választ adtam. Azt mertem írni, hogy a táptól kemény lesz a széklete. Lehet, hogy itt mindenki hülye rajtam kívül.
2010. márc. 16. 21:35
 38/52 anonim ***** válasza:
Azért pontoztak le mert te segítettél és igazad is van:)
2010. márc. 16. 21:35
 39/52 anonim ***** válasza:

szia. nekem is yorkim van. az enyém hasmenéses volt, még a száraztápoktól is. de a Bolus adstringens helyre tette, amit a doki írt fel neki.. ha nagyobb lenne a kutyud, azt mondanám vegyél ilyet a patikában (vény nélküli), de

mivel elég pici a kutyus, én azt javaslom, egy jó minőségű konzervvel próbálkozz be nála. ilyen pl a Hill's Puppy konzerv, csirkés, kb 650 Ft.

én tejterméket nem adnék neki. semmilyet.

A többi agyatlan idiótának meg:

a yorki nem patkány. pont, hogy patkányfogó. Szegény angol bányászok, akik nem tarthattak 21cm-nél nagyobb kutyát, kénytelenek voltak ilyet kitenyészteni. Mert még a kutya után is adóztak...

De egy dán dog, vagy egy esetlen nagy dög biztos megfogja a patkányt.

Arról nem tehet a fajta, hogy ölebet csináltak belőle. Az enyém igazi terrier, nem pedig öleb. Jelzőkutya, és hű társ. Erről ennyit. De ezek szerint az összes korábban nagytestű munkakutya is öleb, mert nem hinném, hogy az összes nyájat terelne meg őrizne...

2010. márc. 16. 22:13
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem le nyelhetett valamit ami esetleg részlegesen elzárhatta egy bélszakaszát, ez akármi kis labda darab vagy kis mütyür, elég kicsi a kutya hozzá hogy ez előforduljon, szerintemse adj neki joghurtot mert ha natúrra gondolsz mint íztelen akkoris teli van cukorral, nem tesz neki jót, zárójelben megjegyzem: 3 hónapos kor alatt nem érdemes elválasztani.

A miniatűr termetű kutyák "fikázóinak" csak annyit hogy: 40 négyzetméteren hogy tartanál nagy mératű kutyát?

Nem vagyok egy kis kutya párti (nem a méret miatt), nekem túl hiperaktívak, inkább a nagy, nyugodtak.

2010. márc. 16. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!