Miért nem tudja a kicsi kutyám kinyomni a kaksikáját?
Van egy 2 honapos kis Yorkshier Terrierem. Rendszeresen iszik meg eszik. ( vizet iszik meg Royal canint eszik íztelen joghurtba áztatva) Naponta 1x nem tudja rendesen kinyomni a kaksikát ilyenkor ki kell neki mosni a popsiját.
Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni?
"nem tudja rendesen kinyomni a kaksikát ilyenkor ki kell neki mosni a popsiját"
Költőnek már elmehetsz. De kutyát ne tarts. Szegény állat. :(
Egyet értek a 2o:44-essel, a KUTYA a FARKAS-ból lett, és nem tudom, h csináltak a farkasból ilyen nyomorék, életképtelen, elkényeztetett evolúciós zsákutcákat, mint egy ilyen kis dög... Egy ilyen a showder club-ban is volt. xD "Ez nem kutya!!!" :D
Hát, tényleg nem kutya...inkább valami patkány-hörcsög-tengerimalac-macska keresztezés...
"ágyatlanságokat"
Köszi, de van ágyam, most is éppen benne fekszem:))))
Mit értesz az alatt, hogy ki kell mosni? Magyarul: beöntést adsz neki, vagy megtörlöd a se.ggét? (nem gúnyolódtam, tényleg nem értem)
Ettől függetlenül: táp mellett próbálj neki normális ételt adni(már előttem is írták), pl. főtt húst.
Én azon csodálkozok,hogy nem megy a hasa szegénynek a joghurttól :S legalábbis az enyémből kiindulva :D (bár nekem tacskóm van)
marha egy nyomorult lelkiszegény banda vagytok hogy képesek vagytok másokon ízetlenkedni meg ennyi ostoba paraszt tahó szoveget idetosszantani. lesajnálni való,komolyan.
a megoldás:MINDENKI TARTSON A PANELHáZAKBAN EGY LOVAT, VAGY LEGALABB EGY BERNáTHEGYIT, MERT AZ LEGALABB JO JO NAGY. éS parasztnak pofonbol is nagy kell, ahogy itt benneteket elnézlek :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!