Miért nem tudja a kicsi kutyám kinyomni a kaksikáját?
Figyelt kérdés
Van egy 2 honapos kis Yorkshier Terrierem. Rendszeresen iszik meg eszik. ( vizet iszik meg Royal canint eszik íztelen joghurtba áztatva) Naponta 1x nem tudja rendesen kinyomni a kaksikát ilyenkor ki kell neki mosni a popsiját.
hány éves vagy? gondolom 13-14körül lehetsz,de joghurtot a kutyának-.- főleg egy két hónaposnak...jézusoom...ha igy folytatod megölöd szerencsétlent. add oda inkább valami ismerősődnek aki ért a kutyákhoz. vagy foglalkozz a témával hogy mi a jó neki és mi nem. első voltam és irtam hogy "te sem eszel kutya csokit" nem mindig az jó a kutyának meg az állatoknak amit te szeretsz. tök más a szervezetünk a felépítésünk stb.
2010. márc. 16. 21:06
22/52 anonim válasza:
casjszikám, vedd észre, többen vannak ellened mint melletted. Felesleges játszani a nagy lányt, már lejárattad magad, ne folytasd :)
bocsika h belevauzni mertem, köszcsi h meghallcsiztál, elolvascsiztál, fogdcsizzd meg a tanácsom:)
2010. márc. 16. 21:06
23/52 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy!!!!!!!!!!
2010. márc. 16. 21:07
24/52 anonim válasza:
20:07-nél a pont. és a kutyád is az. :(
2010. márc. 16. 21:09
25/52 anonim válasza:
Nem igaz hogy nem akartok neki segíteni, mikor látod hogy nem jön neki a kaksi, kapd fel a kutyát és szívd meg a popójánál, tuti kijön:DDDDDD
2010. márc. 16. 21:10
26/52 anonim válasza:
szerinte ha nem tudtok értelmes választ írni, akkor ne itt rinyaljatok meg vezessétek le a komlexusotokat, hanem szocializálodjatok egy kicsit, vagy meg huzzatok el pszichologushoz, bunko taho vadparasztok.
27/52 A kérdező kommentje:
hjaj istenem... ti vagytok olyanok mint a 13 évesek. De komolyan. Minek a fenének jártok ide fel? Osztani az eszet mikor nincs? :D
28/52 anonim válasza:
ennyi hulye bufó taplot egy helyen, CSAK AZT TUDNAK, HOGY AKI NEM TUD RENDESEN VáLASZOLNI, az minek szavazgat vagy meg szol bele? nehéz lenne csendben maradni? így arc nélkul ne éld ki az egész napi sérelmeidet, meg azt, hogy anyád hogy szarott ki téged meg hogy se, mert a monitor elott mindenkinek lehet nagy a pofaja. szolj be inkabb holnap a fonokodnek, ne sz...d a farkát ha neki épp olyan kedve van, este meg itt sírsz meg másokat ba...tsz.
ez az oldal arra van, hogy ha valaki valmit kérdez, aki tud, válaszol rá, nem pedig arra, hogy MINDENHEZ AMIT TALASZ és lovésed sincs rola HOZZA KELL SZOLNOD.
2010. márc. 16. 21:15
29/52 anonim válasza:
a legtöbb tenyésztő azt tanácsolja,hogy csak tápot adjunk a kutyának. én ezt meg is fogadtam,de az én kutyám se tudott kakilni. próbálj meg neki úgy adni,hogy veszel konzervet és azt összekevered táppal. úgy biztos könnyebb lesz neki elvégezni a dolgát.
2010. márc. 16. 21:15
30/52 anonim válasza:
Osztani az eszet? xD Osztani az ÉSZT, te buta kis liba.. Isteneeeem... -.-"""""""" am meg csapj rá a dögödre egy szívlapáttal, akkor biztos kijön a "kaksikája".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!