Most mi lesz? Elpusztul?!
Figyelt kérdés
Egy kis időre nem figyeltem és a kutyám megevett egy kidurrant lufit. Most baja lesz? Nagyon aggódom!!2015. okt. 1. 10:24
11/13 anonim válasza:
Mérettől függ, de nem hinném, hogy egy lufi problémát okozzon. Én felhívnám helyedbe az állatorvost.
Enyém nagytestű, kiskorában elég sok mindent lenyelt, zokni, munkáskesztyű, stb. Felét kihányta, felét kikakilta. Ha észreveszed tiltsd neki, enyém a leszokott róla.
12/13 A kérdező kommentje:
A kutyus 11 kilogrammos tacskó, a lufinak szerintem a fele vagy a negyede. Nem látok rajta letörtséget, rossz kedvet, most is csóválja a farkát. Tegnap este híg kutyakonzervet kapott,ma reggel nem láttam az ürülékében lufit( észrevenném, lila színű volt) egyenlőre nem hányt, azt mondták a szüleim,hogy simán kimegy belőle, de én még mindig nem vagyok nyugodt. Az álatorvost még nem hívtam,de már fontolgatom. A válaszokat köszönöm, ha valaki még tud segíteni az kérem írjon!!!
2015. okt. 2. 10:42
13/13 anonim válasza:
Én sem értem, miért nem hívtad fel az állatorvost eddig.. csak egy telefon, vagy csak egy gyors vizit.. Ha majd tüneteket tapasztalsz, lehet, hogy már késő lesz. De persze, várj csak nyugodtan, majd lesz valahogy..felelőtlen vagy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!