Milyen mérgek vannak, amit ha a kutyának adnak rögtön elpusztul? Vagy esetleg rosszul lesz tőle de még meglehet gyógyítani?
A miénket is megmérgezték,nagyon sajnáltam szegényt,Labrador volt.
Többnyire szomorúan néz,sokat alszik,nem eszik,hány.Ilyenek a tünetei :(
Fagyálló folyadék.
Patkány méreg,
hányás, levertség, görcsök,
Nem csak patkányméreg van és fagyálló. Nagyon figyelj oda ebben az időszakban, a permetre vagy rovarirtó szerekre!
Nekem a minap mérgezték meg rovarirtó szerrel, ami már be van tiltva...Valószínűleg húsba keverték.
Első jelek: imbolygás...rá pár órára hányás...és másnap reggel nem tud felkelni a kutya, utána pedig mivel idegméreg van a rovarirtó szerben a foszforsav miatt, így elkezdődnek az első rohamai és 2-3 órán belül elpusztul.
24 óra az, amit jó esetben kibír a kutya ennél a méregnél...nekem 10-et alig akart , az utolsó percekbe juttattam kórházba és még nem biztos, hogy túléli :/
Figyelj oda, mert először minket is elküldött az orvos, hogy csak dülöngél, biztos megevett valamit! Nem...idegméreg volt a szervezetében, ami ennek köszönhetően éjszaka felszívódott...és így került életveszélybe.
És miért akarják megmérgezni?
Nem zörög a haraszt...
Ugat? Zavarja a lakóközösséget? Mert akkor talán magaddal kellene szembenézni előbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!