Most mi lesz? Elpusztul?!
Hát, tényleg számítanak hogy milyen méretűek a lufi és a kutya is.
Nekem ismerősöm egyszer cipőfűzőt (!!) húzott ki a kutya fenekéből (!), szerencsére átment rajta, csak nem tudta kikakálni. (de állatorvos szerint amúgy tilos kihúzni, magától kell távoznia, mert a húzással súlyos bajt lehet okozni).
Én felhívnám a dokit, sőt el is vinném. De ha megakasztja az emésztést, mert eldugul a bele, akkor nagy baj lesz.
Mindenképpen doki, inkább izguld túl, és pár hét múlva nevess az egészen, mintsem hogy pár nap múlva temetni kelljen..
Majd kiszarja. A bölcs egyetlen nagy Bartos egy kotont evett meg és neki se lett semmi baja.
Orvos mint opció nem játszik?
Legalább egy hívást megérne.
Nem értem, miért lettem lepontozva.. nem hiszitek el, hogy egy lufi simán megállíthatja az emésztést, és ezzel a kutya halálát okozhatja? Mikor megmérgezték a kutyánkat, és kontrasztanyaggal az látszódott a röntgenen, hogy valami eltömíti a gyomrát, elmondta a doktornő, hogy nagyon sok olyan eset van, hogy bélelzáródást kap a kutya egy megevett valamitől, lehet az rongy, játék, stb, LUFI is akár (ezt nem mondta, ezt már én mondom), és van, hogy csak boncoláskor derül ki, hogy mi okozta a kutya halálát.
De persze, írjátok csak, hogy átmegy rajta, aztán ha itt fog sírni a kérdező, hogy mégsem ment át, akkor meg majd nézzetek tükörbe a jó tanácsok miatt.
50% azért, mert felvilágosítást adok, és mert elküldöm orvoshoz, hát ehhez tényleg sok ész kell, gratulálok a pontozóknak! :)
Szia előttem szóló!
Tanuld meg, itt ha nem olyan választ írsz, ami a kérdezőnek és a nagytöbbségnek tetszik, máris zuhan a népszerűségi indexed :)
Simán lepontoznak az olyan varázsszavak miatt, hogy orvos, vagy kutyasuli. Ezeket nem lehet kiejteni, leírni, mert félelmetesek.
A kérdésre visszatérve: orvos a megfelelő válasz. Orvos, még mielőtt KOMOLY baja lesz a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!