Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüzelő szuka mikor engedi...

Tüzelő szuka mikor engedi magára a kant?

Figyelt kérdés
Még vérzés előtt, után, vagy még vérzik ? Hogy zajlik az egész tüzelés ?

2015. szept. 29. 18:42
1 2 3
 21/25 KutyaMC válasza:
0%
Nekem a kutyám hiába lett ivartalanítva,udvarol a másiknak. :(
2015. szept. 30. 16:07
 22/25 anonim ***** válasza:

Laktam falun, és városban is...mindkét helyen ugyanaz volt a koreográfia...reggel felkelni, elmenni dolgozni, munka után haza, otthon házimunka, állatok, stb.

Az, amit te keménységnek tartasz, az nem az. A falusi lét nem érdem, hanem állapot. Ha levennéd a szemellenződ, te is rájönnél...semmivel sem könnyebb az élet attól, hogy valaki városban lakik. Az állattartás minőségét sem befolyásolja. Teljesen lényegtelen, hogy hol él, az állat, az igényei nem változnak attól, hogy falun, vagy városban tartják. Nem kötelező állatot tartani, de ha tartasz, azt úgy tedd, hogy neki jó legyen. Ő nem tud szólni, ha valami nem jó, neked kell tudni. Ez pedig megint nem függ attól hogy hol élsz.

2015. szept. 30. 21:45
 23/25 A kérdező kommentje:
Csak szerintem nem mindegy hogy az ember tart 2 kutyát, egy macskát meg mondjuk egy papagájt, vagy 3 kutyára 3-4 macskát, 2 fejős tehenet, 2 hízó bikát, 2 kecskét, 30 csirkét, Isten tudja hány pulykát, libát, gyungyost, kacsát, 2 hízó disznót, és ezek mellett művel konyhakertet, meg van szőlője a határban. Azért szerintem mmindenki érzi a különbséget. Hogy mennyit kell ezzel, dolgozni munkahely, és hazimunka mellett.
2015. szept. 30. 21:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Senki nem kötelez rá, te vállaltad, ettől se leszel keményebb.
2015. okt. 1. 08:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Falusi vagyok, pont ezért mondhatom, hogy a gondolkodás és a humánus, felelősségteljes hozzáállás nem csak a városi "puhányok" kiváltsága. Falun is lehet ivartalaníttatni a kutyát, ott sem kell agyonverni a kölyköket! Falun is lehet normálisan állatot tartani! Ez csak gyenge szöveg, hogy nehezebb az élet. Ha ezzel takarózol csak magadat erősíted meg, hogy a lusta és felelőtlen, hányaveti életmódodat folytathasd.
2015. okt. 1. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!