Van olyan szuka, ami akkor is magára engedi a kant, amikor nem tüzel?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 11:07
2/6 anonim válasza:
Hogy érted? Az én kutyám pl egy ideig hagyja és csak aztán kergeti el. Meg vannak ilyen kis naív kutyák akik még nem tudják mi az mert fiatalok. De azt hogy behatolás történjen, azt nem hiszem hogy egy szuka hagyná ha nem tüzel.
3/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nekem a szuka kutyám december 10.-én tüzelt. Azóta meg már eltelt több, mint 6 hét... Szombaton hoztam egy új kutyust mellé, hogy ne érezze egyedül magát (egy kant), és reggelre már összeragadtak...szóval nem tudom. Azért is kérdeztem volna még, mert az én szuka kutyám kiskorában is illette a pokrócokat érdekes mozdulatokkal. :D Pedig lány kutyus...szóval abba reménykedek, hogy lehet vmi mániás kutya.
2010. jan. 25. 12:39
5/6 anonim válasza:
Azoknak a mozdulatoknak semmi köze ehhez. Kiskorban csak gyakorlás, nagykorban viszont arra utal hogy gond van a rangsorral, mert a párzó mozdulatok dominanciát jeleznek. De szerintem ez érdekes, szerintem meg kéne kérdezni az orvost mert lehet hogy beteg, és kiskutyákat sem akar sz gondolom.
6/6 anonim válasza:
Honann lehet megtudni hogy a szuka kutya tüzel? (Fajtatiszta Németjuhászom van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!