Egy közepes-nagy testű szuka kutya hány hónaposan tüzel először?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 21:27
1/8 lovelyne válasza:
Én úgy tudom fél éves korukban tüzelnek először.
2/8 anonim válasza:
fajtafüggő 9-12 hónap között de tudok szukát aki 18 hónaposan tüzelt először sőt az én egyik szukám 22 hónaposan tüzelt első alkalommal.
3/8 anonim válasza:
Nem mérettől függ szerintem. Az enyém 14 hónaposan tüzelt először, amikor az alomtestvérei meg már 6 hónaposan.
Ismerősöm cane corsoja is elmúlt már egy éves, mikor először elkezdte.
Fél éves kor után számíts rá.
4/8 anonim válasza:
ha időben ivartalaníttatod, akkor sehány hónapos/éves korában nem fog tüzelni
5/8 A kérdező kommentje:
Kiállítási kutya,úgyhogy nem lesz ivartalanítva.Úgy bírom,felteszek egy egyszerű kérdést és már rögtön az ivartalanítással jönnek..
A többieknek köszi a választ..
2011. júl. 22. 21:44
6/8 anonim válasza:
ha kiállítási kutya, akkor ez esetben tisztában vagy vele, hogy nem neked szólt a válasz ;)...bár talán egyszerűbb lett volna, ha az adott fajtára kérdezel rá ;)
7/8 anonim válasza:
A kérdésre válaszolj, ne okoskodj!!!
Két szuka kutyám van, majdnem egyidősek, pár nap eltéréssel 9 hónapos korukban tüzeltek először. Nagytestűek.
8/8 anonim válasza:
Német boxerem van. Tegnap előtt volt 10 hónapos, és tegnap kezdett tüzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!