Beagle kan vagy szuka?
Még nem volt kopófélém, de volt már több kutyám. Mindenképp ivartalanítva lenne. Van eltérés a nemek viselkedése között?
(Ez csak elméleti kérdés, mert szimpatikus a fajta, de egyenlőre nem tervezek kutyát venni.)
Nem tudom mi bajod van, de tuti nem vagy normális.... -.-
1. Ez az oldal kérdezésre való....
2. Képzeld, az előző beagle kérdést valóban én írtam, de a többit nem....
3. Biztos nagyon unatkozol....
Először szedd össze a gondolataidat, és úgy fogalmazz egy kérdést.
Kérdésedre válaszolva: Az ivartalanított kanok általában higgadtabbak, mint "mogyorós" társaik, kevésbé lesz domináns,nem fog elkolbászolni, de nem kőbe vésett dolog.
Nagyobb eltérést mutatnak egyes egyedek viselkedései, minden kutya más, nemtől függetlenül.
Viszont a beagle korántsem az a cukimuki lakáskutya fajta, nagyon össze kell szedned magad a képzéséhez, kivált a behíváshoz.
Köszönöm.
(Amúgy az előző kérdésnél is volt egy provokáló, aki azt írta, hogy nagy fülű dög és csak a húsa finom. Nem kötelező válaszolni. Értem, hogy valaki nem szereti ezt a fajtát, de akkor se kell ilyeneket írni.)
Egyetértek az előttem lévővel...
A szukák általában könnyebben kezelhetőek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!