Beagle kutyának M-es vagy L-es kutyahám, kutyaruha, kutyaház és stb. kell?
Én a rottweilernek L-es méretű hámot vásároltam. De eltérhetnek a méretek még ha lehet is állítani azokat, szóval jobb ha megméred a kutyát de M-esnél nagyobb biztos nem kell a beagle-nek.
Amúgy sétához én sem ajánlom a hámot, mi is csak akkor használjuk amikor utazunk, hogy az autóban tudjam bekötni, mert a hátsóülésen utazik.
Azért nem ajánlja senki a hámot sétához, mert nem tudod úgy irányítani, mint nyakörvvel, főleg ha húzza is a pórázt akkor hámmal rémálom lesz a séta. Sok esetben a póráz egyszerű rántásával kizökkented a kutyát, de a hámot cibálhatod. Nemrég elszakadt a nyakörv és a hám ott volt az autóban így egy napig a hámot használtam, de kész szenvedés volt vele.
De ha a kutya jól nevelt és szépen sétál láb mellett akkor édes mindegy tulajdonképpen, hogy hám vagy milyen nyakörv van rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!