Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle kutyának M-es vagy...

Beagle kutyának M-es vagy L-es kutyahám, kutyaruha, kutyaház és stb. kell?

Figyelt kérdés

2014. szept. 8. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
A legjobb ha körbe méred a kutyád és úgy rendeled a hámot.
2014. szept. 8. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel a beagle semmiképpen nem nagytestű, így maximum M-es lehet.
2014. szept. 8. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem elhízott a kutyád akkor maximum M.
2014. szept. 8. 22:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem elhízott;) köszi a válaszokat:)
2014. szept. 9. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Ma már beagle és beagle között is olyan eltérés van, hogy ezt így nem lehet megmondani. Én hámot nem vennék, mert se neki se neked nem lesz jó- Kutyaruha tök felesleges és nevetséges egy beagleön.
2014. szept. 10. 00:44
 6/10 anonim válasza:

Én a rottweilernek L-es méretű hámot vásároltam. De eltérhetnek a méretek még ha lehet is állítani azokat, szóval jobb ha megméred a kutyát de M-esnél nagyobb biztos nem kell a beagle-nek.

Amúgy sétához én sem ajánlom a hámot, mi is csak akkor használjuk amikor utazunk, hogy az autóban tudjam bekötni, mert a hátsóülésen utazik.

2014. szept. 19. 22:03
 7/10 A kérdező kommentje:
hogyhogy nem ajánljátok a hámot? egyépként köszi:)
2014. szept. 20. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
A hám abszolult nem alkalmas sétáltatásra, pláne nem beaglenek. Egy olyan kutyára rá lehet rakni aki egy cseppet sem húzza a pórázt, de semmi értelme.
2014. szept. 21. 01:16
 9/10 anonim válasza:

Azért nem ajánlja senki a hámot sétához, mert nem tudod úgy irányítani, mint nyakörvvel, főleg ha húzza is a pórázt akkor hámmal rémálom lesz a séta. Sok esetben a póráz egyszerű rántásával kizökkented a kutyát, de a hámot cibálhatod. Nemrég elszakadt a nyakörv és a hám ott volt az autóban így egy napig a hámot használtam, de kész szenvedés volt vele.

De ha a kutya jól nevelt és szépen sétál láb mellett akkor édes mindegy tulajdonképpen, hogy hám vagy milyen nyakörv van rajta...

2014. szept. 21. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! 3 kilos yorkim van, full vekony (nem eheztetem:D) es M, L a merete! Kinai ruhakban L-XL. Ki az, ki egy 8-12 kilos kityara m-l meretet javasolt??0.o
2014. dec. 14. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!