Julius K-9 Amstaffnak?
Szerintetek melyik méret lenne ideális egy Amstaffnak a Julius K-9 IDC Powerhámjai közül? 0,1,2,3,4,?
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem neki,ami biztosan jó lesz rá! Egyébként tapasztalatokat is várok az IDC Powerhámokról, lehetőleg az írjon tapasztalatot aki valóban használja!
2-es vagyok.
Na, pont azt akartam még kérdezni, hogy kölyök-e még. Én nem vennék kölyöknek, megvárnám, míg felnő és eléri a teljes testméretét, mert így egy kicsit lutri a dolog.
Jok ezek a hamok. Szepek is, praktikusak is.
Meretben sajnos nem tudom, mekkora kell a kutyadra, es hogy felnottkoraban jo lesz- e meg ra....
Nekem staffordshire bullterrier szukam van, nem tul nagy, 16kg.
En egy 2- es meretut vettem a kolykomre, kicsit laza volt, de hordta, es ugy voltam vele, majd beleno.
Kb fel evig vartam vele, aztan azt eladtam, mert meg mindig laza volt.
Most van egy 1-es meretu, kb. kozep meretre van allitva es ez mar orok darab, nem fogja kinoni.
Mostanaban az a problemank vele, hogy mivel nottek a kutyam cickoi, a felso kettot kicsit dorzsoli ez a ham, ezert szuneteltetjuk atmenetileg.
De egyebkent csak ajanlani tudom.
Lehet ratepozarazni kis zsebeket, jutalomfalat, kakazacsko belefer, aztan viheti a kutya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!