Minőségi táp Amstaffnak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pénztárca barát, minőségi táp kellene 5 hónapos amstaffomnak.
Lehetőleg olyan, ami segiti a csontok és az izomzat felépülését.
Eddig ilyen tápot etettem vele: Susa Az1 junior (starter)
2014. júl. 17. 10:31
1/13 anonim válasza:
Brit care puppy, én ezzel etettem a kutyáimat 1 éves korukig és nagyon jó, rosszat nem tudok róla mondani. Pedig a szukámnak elég érzékeny a gyomra, ettől a táptól nem volt semmi baja egyedül. 12 kilósat vettem, 12500 forintért, ha belegondolsz, akkor nagyon megéri. Nekem sokáig kitartott még 2 kutyus mellett is.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, estleg még valaki valamit?
2014. júl. 17. 10:39
3/13 anonim válasza:
Nekem pitem van és royal canint evett meg acanát, de sok amstaffos/pitestől hallottam, hogy a csirkés tápok sose válnak be, mert a fehéreknél bőrproblémát okoz a többi meg csak egyszerűen allergiás rá.
Egyébként egy kicsivel több macera a kutyának főzni, de ha jobban belegondolok egy kg karjacsont/disznóláb vagy egyéb nem csirke hús (100% husi ugye, nem ilyen fehérje-hamu vacak) olcsóbban kijön, mint a táp...
Az enyém ilyesmin nőtt fel, na meg kapott kölyök vitamint és szépesszép lett <3
4/13 A kérdező kommentje:
tehetnél egy képet róla ide!
2014. júl. 17. 11:59
5/13 A kérdező kommentje:
mármint a pitedről :D
2014. júl. 17. 12:00
6/13 anonim válasza:
Josera Kids-et és GF600-at kap. Most 4 hónapos.
7/13 A kérdező kommentje:
raksz képet ide a kutyudról utolsó válaszoló?
2014. júl. 17. 14:31
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Hils-es tapot vegyel Neki!
Dragabb, de az enyemnek nagyon jot tett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!