Sulyhuzatas kutyával?
Úristen de sötét emberek járnak ide://
Egy beagle-vel ugyan miért ne lehetne?? Nalunk, a sk-ban van egy olyan izmos beagle akinek max vacsira lennél jó. (Mondjuk ez nem MO.-on van.
A kerdezonek nyilvan nem Bull tipusu ebe van, ezert akarja csak hobbiból. De kivancsi vagyok ha megmondana a fajtát hogy sziporkáznátok xd
Hát nem éppen.
Egy bulldog, meg egy angol agár is 25-30 kg, de baromira más az anatómiájuk és nagyon nem ugyanazt húzatják velük, hidd el.
Egyszerűen olyan helyre kell menni. Szépen előállsz azzal, hogy nem akarsz versenyezni, oszt kóc. Nem hajszolják felesen a kutyát, minek tennék? Hogy a következő versenyen jól megkaphassák azt a 10 kg Royal Canint, meg a kézfogást? Ugyanúgy kedvtelésből csinálják, mint te akarod.
Ha meg nem szűröd le, akkor te vagy az, aki nem nézi a kutya érdekeit.
Tudom, nem tudok érdemben válaszolni, csak fikázni.
Igazad van, tenyleg nem tudsz.
Valamint mar irtam hogy nem akarok visszamenni a kutyasuliba.
Rendben, en is kivancsi vagyok mit irnak az okosok. (Elore sejtem hogy nem sok valasz lesz)
Van ket dobim, egy masfel es egy ket eves. A kicsi csak a ha és tulajdonomban van.
Van egy 5ev koruli nemet dogom, akivel rendszeresen futok, úszom. valamint egy 2es fel eves pitem, akivel egy eve voltam kb a suliban, nem akartak eloszor foglalkozni velunk, mert ugyse versenyzunk, megvetették velem a sulis hamot, jutitartot stb, igy legalabb a pályára beengedtek, de sok köszönet nem volt benne. Egyaltalan nem foglalkoztak azzal hogy csak hobbybol akarom. Az összes kutyám kennelbol van, van olyan akit a tenyésztő visszahivott fedezesre, nem bizom oket senkire. Varom a kerdesemre a valaszt, illetve ha megtalálom amirol irtam, bemasolom.
Azért, ha nem vagy ott sokáig, akkor lehet, hogy azért nem foglalkoztak veled. Én is látom, hogy egy összeszokott társaságban az új emberkéket nem igazán veszik be a buliba, kicsit kevesebb foglalkozást kapnak, ami részben érthető is, hiszen a kutyának is fokozatosan kell ismerkednie. Ha nem ez történt bocsánat, nyilván nem tudhatom, hogy mi volt :D Lehet, hogy csak bunkók voltak, tényleg. Plusz egy 1,5 éves bulltípusú azért még eléggé fiatalka a komolyabb húzáshoz.
De, hogy hasznos legyek: itt valószínűleg nem, de talán erre találsz segítséget: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!