Sulyhuzatas kutyával?
Elsőként el kéne menni orvoshoz vele leszűretni a kutyát, ha eddig még esetleg nem voltál. Bármilyen sportot elkezdeni -hobbi szinten is- csak egészséges ízületekkel (HD, ED) és szívvel rendelkező kutyával szabad. Második körben keress egy helyet, ahol szakértők segítenek az edzésben. Úgy tudom, ők is autógumi húzással kezdenek, mint a szánhúzók. Ha Pesten laksz, itt van rögtön egy remek lehetőség:
Latom az értelmezés nem nagyon megy..
,,szakertoktol" nem kell a tanács, ok nem nezik a kutya érdekeit, csak hogy minel többet csináljon, tapasztalat.
Az orvosi szuresekkel kapcsolatban nem kerdeztem semmit, csak a billentyűt koptatta a delikvens.
A százalékos arany pedig nem a fajtatol fugg suttyogyerek, hanem sulytol. Tudom hogy van ilyen, regen olvastam valahol, hogy a súlya hany %-at huzhatja, hogy ne legyen baja. Hatha tudja valaki, en mar nem talalom, ezert kerdeztem..
Ha érdemben nem tudtok valaszolni inkabb lessetek tovabb birkak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!