Voltatok már hasonló helyzetben, szerintetek ki a felelős, mit tennétek? A szomszéd kutyájához hoztak egy szukát fedeztetni, az éjszaka folyamán a szuka és a kan is átmaszott az én kertbembe.
Az én kutyám bizonyult erősebbnek és fedezte a szukàt, a másik Kant eléggé leamortizàlva. A szuka tulajdonosa pattog a kan tulajànak, hogy fizessen kártérítést, az pedig nálam próbálkozott.
Mivel az ő kutyàik másztak át nem is illene engem belekeverniük szerintem
Mi is jártunk így, amikor megvettük a házat.
A szomszéd kan beaglee úgy járt át, mintha övé lenne az a terület is (sima drótkerítés volt a 2 telek között).
És a kölyök lánykutya is átjárt vele.
A pit keverékem mindig megtépte, és kb 1 éves volt a lány kutya, amikor összeragadt az enyémmel.
Nálam is próbálkozott a szomszéd, a jegyzőnél is bejelentést tett, hogy én "harci kutyát" tartok és a környéken gyerekek is vannak.
Aztán kijöttek, az utcáról megnézték a helyzetet, és elmentek. Én semmi papírt nem kaptam róla. Az oldalsó kerítést (ami a szomszédé ugye) 50.000 Ft-ból vásárolt palával erősítettem, a kutyámat ivartalaníttattam, az utcafroni kerítésre pedig plusz dróthálót tettem, hogy gyerek ne tudjon benyúlni. Sose bántana senkit, de akkor se nyúlkáljon be senki.
Végül is semmi nem lett az ügyből, a szomszéd eltüntette a sérült kan kutyáját, a szuka pedig 7 kölyköt ellett, aztán azt is eltüntette.
Sajnos én sem készítettem képet, mert inkább a szomszéd kutyáját mentettem a kertemben...
A másik szomszédunk (egy idős bácsi) imádja a kutyánkat, és mondta, hogy ha bármi lenne az ügyből, szóljuk, tanúsít bármit. :-)
Keress esetleg egy lakót, aki melletted tanúskoda, ha lenne valami az ügyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!