Voltatok már hasonló helyzetben, szerintetek ki a felelős, mit tennétek? A szomszéd kutyájához hoztak egy szukát fedeztetni, az éjszaka folyamán a szuka és a kan is átmaszott az én kertbembe.
Az én kutyám bizonyult erősebbnek és fedezte a szukàt, a másik Kant eléggé leamortizàlva. A szuka tulajdonosa pattog a kan tulajànak, hogy fizessen kártérítést, az pedig nálam próbálkozott.
Mivel az ő kutyàik másztak át nem is illene engem belekeverniük szerintem
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetbe, mert én a kerítést megcsináltattam végig olyan stabilra, (lábazat, drótfonat, szögesdrót) hogy se be, se ki nem jöhet semmi. Jó, a szarvas az más téma, az simán átugrotta, én meg csak lestem - külterület.
Ők nem gondoskodtak a kutyák biztonságos elhelyezéséről. És ha nincs kutyád, és kint vagy az udvaron, ahol megrágcsálnak téged vagy a gyerekedet. Akkor hogy állna a szájuk?
Nem te vagy a felelős, de készülj fel rá, hogy még próbálkozni fognak nálad.
De ha a kerítés átjárható, akkor honnan vagy biztos benne, hogy nem a te kutyád mászott át, majd vissza? Vagy mindhárom kutyát a kertedben láttátok?
Szépen kérd ki magadnak, ha újra bepróbálkozik.
Az ő helyében én mélyen hallgatnék, ez neki ciki.
Ha meg elkezd pattogni, mondd, hogy feljelented zaklatásért és magánlakterület megsértéséért, merthogy a kutyái átjöttek.
Az ilyen pattogós embereket csak így lehet sajnos kezelni.
Természetesen nem te vagy a felelős. Ha ilyen idióták, hogy még arra sem tudnak figyelni, hogy ne szökjenek ki (át) a kutyáik hozzátok, ha már feleslegesen szaporítgatnak, akkor meg is érdemlik.
Csak a kutyákat sajnálom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!