Szerintetek mit tegyek?
Van egy lassan 4 éves lány boxer kutyánk, de apukám szeretné, ha elvinnénk Maykra mert neki nyűg (apum, tesóm, én élünk egy lakásban). Ha tényleg muszáj elvinni a kutyánkat (nagyon nem örülnék neki), állat nélkül viszont már nem igen tudom elképzelni magam, milyen állatot ajánlotok, amit könnyű gondozni de lehet vele játszani.
Van egy kiscica a nagyszüleimnél, aki nagyon helyes. Szerintetek megtudnám győzni apum, hogy lehessen ő az új kedvencem?
Kérlek csak értelmes válaszokat írjatok!
2-es válaszoló! De bunkó vagy!
Nem látod, hogy az apuka van ellene mindennek?
Kedves Kérdező!
Az a baj, hogy egyetlen állatot sem könnyű gondozni.
Ha esetleg kertes házban laktok akkor egy cica jön-megy, főleg ha kandúr, attól függetlenül, hogy ivartalanítva van vagy nincs.
Vele is kell foglalkozni, etetni naponta minimum 2-szer, szeretgetni, illetve ha bent a lakásban alakítotok neki ki helyet akkor ott is el kell "viselni."
De ennyi erővel a kutya sem lehet gond.
Vannak "unalmas" állatok mint pl. hal vagy teknős, de velük nem tudsz játszani.
Esetleg, ha meg tudod oldani, gondozd csak te a kutyát, hogy apukádnak ne legyen nyűg. Beszéljetek meg próbaidőt, hátha.
Szerintem a macskával van annyi gond, mint a kutyával, csak másmilyen. Tengeri malac jó lehet. Nekem volt csincsillám, de hiába szoktattam őket magamhoz, utálták a fogdosást, szóval azt nem ajánlom. A patkány nagyon cuki tud lenni, van egy ismerősöm, aki a vállára ülteti, és úgy mennek mindenfelé.
Ez a Mayk ez merre van?:
"de apukám szeretné, ha elvinnénk Maykra" - Ugye, nem Majkra akarjátok kivinni és ott szabadon engedni, hogy menjen isten hírével??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!