Ez a viselkedés mit jelent? Lehet valami baja? Többi lent!
2 éve kaptam életem első kutyáját, de nem úgy viselkedik, mint ahogy a többi kutya szokott. Mondom, mit csinál:
- nem néz a szemembe, ha a szemébe nézek elfordul.
-nem ad puszit, ha én hajolok hozzá közel, elszalad vagy kapkod.
- ha leülök mellé a kanapéra, rám teszi a lábát vagy hanyatt fordul hogy simizzem a hasát, de 5 perc után el is megy.
-ha lefekszem mellé, elmegy.
- ha lehajolok, elmegy.
Nem azt mondom, hogy nem szeret, mert szokott csak úgy odaülni mellém és nyalogat vagy pl. mindig ha megijed valamitől odabújik hozzám, de nem viszi túlzásba. Pl. játszani is csak nagyon visszafogottan szokott, ha kicsit elkezdek durvulni, azonnal leáll és elmegy. Van valami baja?
Teljesen normálisan viselkedik a leírtak alapján. Kerüli veled a konfliktust, ezért fordul el, ezért szalad el, ha közel hajolsz stb.
Megadóan, konfliktuskerülően viselkedik. Nem akar bántani, nem akar tőled kihívást elfogadni, még durván játszani sem. Ez lenne a normális. Olvass utána a kutyák viselkedésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!