9 éves kutyát kizárni a hálóból? Többi lent.
Van egy 9 éves kutyusom, világ életében velem aludt az ágyban. Nemtudom ez mennyire normális, de konkrétan össze szoktunk bújni. :D Még szinte gyerek voltam amikor kaptam, eljött az ideje annak, hogy nem csak én akarok abban az ágyban aludni.. :)
Elég rosszul vagyok a gondolattól is, de a legegyszerűbb megoldás egy babarács a hálószobára, és akkor nem tud bejönni, a nappali-konyha-fürdő maradna az ő tere.
Ezt hogy élné meg egy kutya? Nem akarom azt se, hogy azt érezze, hogy ő most kispadra került. Nyilván nem gondoltam erre gyerekként, most meg nagyon lelkiismeretfurdalásom van.
Én a szobában kialakítanám azt a kosarat amit 1-es emített.
Volt régen olyan barátnöm akinek a kutya szintén bejött és a lábunknál aludt. Csak az éjszaka elsö zskaszában Volt kizárva.:) Én konkrétan örültem neki mert szeretem e kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!