Ez neki ilyen presztízskérdés, hogy fajtatisztának adja elő vagy mi?
Figyelt kérdés
Rokonomnak van két keverék kutyája, aranyos kis dögök, bár elég csúnyácskák, de jó fej kutyák. Újabban mindenkinek előadja, hogy az egyik yorkie a másik meg pit bull.
A két kutyának köze nincs hozzá, aki valaha látott már igaziról legalább egy képet, az rögtön látja. Mit élvezhet ezen? Rajta röhög a fél város...
2010. márc. 9. 23:40
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, közeli rokon, van róluk képem, de nem linkelném be inkább, azért én sem örülnék, ha belinkelgetnék a kutyáim képét más emberek.
Nem mondta neki akitől van a kutya, az egyiket találta és évekig nem mondott rá semmit, a másikat meg kapta valahonnan és az is keverék volt. Ez újabban jött rá. Ha mondom, hogy nem az akkor megsértődik és "csakazértis", de hát már nekem kellemetlen, hogy kiröhögik a háta mögött.
2010. márc. 10. 15:35
12/12 anonim válasza:
Vannak ilyen hülye emberek, nekem Bullterrierem van, s volt, hogy valaki veszekedett velem, hogy ez Pitbull, aztán vett egy Francia Bulldogot arra meg azt mondta, hogy Stafford:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!