Oleb, bujos, "lsuta" kanapetars szobakutyak?
Egy kistestu kutyust szeretnek akinek nincs nagy mozgasigenye es ha leulok a kanapera szepen elvan mellettem... (Termeszetesen tudom,hogy le kell vinni setalni stb. Megtennem. Ne irjatik koszi)
Ha lehet tapasztalatok alapjan irjatok.koszonom
Francia bulldog (ára 200 ezer felett).
Menhelyi felnőtt keverék, akinek más ismert a természete, és kis mozgásigénye van. (ára: oltások+chip+ivartalanítás+ellátáshoz való hozzájárulás, 5-15 ezer Ft körül).
bizonyos yorkie-kat tudom ajánlani. nekünk van kettő, igazi szobakutyák. nem hangoskodnak, nem szőröznek mindent össze. sok szeretetre vágynak.
menhelyről van mindkettő. habár, hogy lusták-e, az kérdéses, de imádnak bújni.
kertesházban lakunk, a kertbe járnak, igazából sétálni még sosem vittük őket.
4-esnek:
ezeket a kutyákat nem is lehet sétálni vinni, mert egyrészt túl kicsik hozzá, másrészt nagyon rossz körülmények közül kerültek a menhelyre. az egyik egy nyáron keresztül nem volt hajlandó kijönni a garázsból és még ma is megijed sok mindentől. társaságot egymásban megtalálják.
az állatorvos szerint is most boldogok és kiegyensúlyozottak. de nyugodtan folytasd a kötözködést, és szakértsd látatlanban a kutyáinkat.
Nem én pontoztalak le.
Jól van, te tudod, hogy tartod a kutyáidat. Amúgy az ilyen esetekre találták ki a rehabilitációt, hogy helyrehozzák a kutyákat, hogy teljes életet élhessenek, amihez a séta is hozzátartozik. De nekem mindegy.
A yorkshire terrier viszont pont nem való a kérdezőnek, mert ő éppen hogy nem mozgékony, lusta kutyát szeretne. A terrierekre pedig pont nem jellemző ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!