Azt halottam hogy ha egy csivavát túl sokszor idegesitünk fel akkor szivróhamot kaphat . Tényleg igaz ez? UT: bocs a helyesírásért
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 16:20
1/8 anonim válasza:
Ezt magyarázza el nekem valaki O.o Hát tovább tart leírni, hogy bocs a helyesírásért, mint átnézni a mondatot és kijavítani... :D
2/8 Andizsuzsi válasza:
Azt magyarázza el valaki, hogy miért idegesíti fel a kutyáját akár csak egyszer is? Amúgy igen. Stresszes kutyának sokkal rosszabbak az életkilátásai, mint egy normális környezetben élőnek.
3/8 anonim válasza:
Az meg a másik, semmilyen kutyát ne idegestísünk fel, ha nem muszáj. Hálisten mondjuk a csivavák sem gyárilag szívbetegek, de a stressz semmilyen élőlénynek nem tesz jót.
4/8 piriiiii válasza:
Pont azt akartam írni, amit az első...
5/8 anonim válasza:
A kistestű kutyáknak (mint az összes kistestű állatnak) gyorsabban ver a szíve, mint a nagytestűeknek.
Gondolom mivel a csivava a legkisebb kutyafajta, ezért jön ez a hülyeség, hogy akkor ő kap leghamarabb szívrohamot.
Amúgy nem hinném, hogy ez igaz lenne.
6/8 anonim válasza:
A szaporított példányoknál szerintem előfordulhat.
7/8 anonim válasza:
Meg az,aki hozzád hasonlóan a szaporítókat támogatja.
8/8 anonim válasza:
Mi a fenével lehet egy kutyát "felidegesíteni",
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!