Melyik kutyának van a legrosszabb híre?
Figyelt kérdés
A pitbullon kívűl, melyik kuytáról mondják, hogy félelmetes, veszélyes? Olyan kutyát szeretnék, amiről, ha mondom a fajtáját, már tudják, hogy ezzel a kutyával nem jó rosszba lenni. Szóval, nem támadásra nevelném, hanem egyszerűen legyen erőteljes, és ne jó híre. Szerinted melyik fajta az?2010. márc. 8. 22:06
21/34 anonim válasza:
Pitbull,Dobermann,Rottweiler. A Pitbull-tól azért tartanak az emberek hogy megtámadja őket és nem ereszti el őket,mivel a pitbull amit elkezd azt beis fejezi,és félelmetes kinézete van.(viadalkutyának tenyésztették ki). A Dobermann-tól azért tartanak az emberek,mert ált. csak egy gazdás kutya,senki mást nem fogad el a gazdáján kívül,ezért mindenkire morog,vicsorít,nem beszélve a kiképzett őrző-védő Dobermann-ról,aki mindenkit megis támad a saját területén. A Rottweiler-től is nagyon félnek az emberek,elég ha morog eggyet,egyből elfutnak.
22/34 Akiteki válasza:
Azért akarsz még egy kutyát, hogy a neve hallatán is halálra rémüljenek?
Érdekes hozzáállás.
Én közölni szoktam a huskyjaimra, hogy hosszúszőrű sptipzbull, ettől is képes némelyik alak világgá futni.
23/34 anonim válasza:
Hát persze, de itt a staffikat nem kifejezetten tanítják:S
Te merre laksz?:)
24/34 anonim válasza:
Én a Cívis utca környékén a Postánál :) Van itt egy jó kis kutyafuttató is!
25/34 anonim válasza:
mondtak valamit, hogy ott az agrárnál van egy hely ahova viszik a kutyákat, de többx előfordult mérgezés:S
26/34 anonim válasza:
Tosa Inu nem egy vérengző eb de tekintélyt parancsol a kinézete
28/34 anonim válasza:
Sajna én is hallottam erről, de szerencsére még nem tapasztaltam h mérgeznék a kutyusokat.. Sajnos ez az utcán is előfordulhat szóval mindig figyelem h ne vegyen fel semmit és így nincs gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!