Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyának van a legrossz...

Melyik kutyának van a legrosszabb híre?

Figyelt kérdés
A pitbullon kívűl, melyik kuytáról mondják, hogy félelmetes, veszélyes? Olyan kutyát szeretnék, amiről, ha mondom a fajtáját, már tudják, hogy ezzel a kutyával nem jó rosszba lenni. Szóval, nem támadásra nevelném, hanem egyszerűen legyen erőteljes, és ne jó híre. Szerinted melyik fajta az?
2010. márc. 8. 22:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én az északi fajtákat ajánlom. Az enyém átrántotta a kapun a c.-t.Malamutom van.
2010. márc. 9. 15:26
 12/34 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is a pitbull jutna eszembe, de mióta van kutyám, a

Staffordshire Terrierektől tartok. Utálom mindet, bár tudom, h nem az ő hibájuk,de itt Debrecenben még csak agresszív stafforddal találkoztam.

Támadt is már meg minket, holott nekem 4 hónapos volt a kutyusom és lány, az meg kan felnőtt kutya.

Volt rajta hála Istennek póráz és szájkosár is.

Bár a pórázzal nem sokat értünk..vagyis a gazdája.

De így is maga alá vonszolta a kis westiemet, leszedte róla a pórázt, a nyakörvet is, azt tönkre is tette.

Bele se mertem gondolni, mi lett volna ha nincs rajta szájkosár.

Reszketve jöttünk fel.

Azóta szívből gyűlölöm mindet, van itt másik is, az is menne minden kutyára, a gazdája meg alig bírja tartani. CSAk azt nem értem minek ezeknek kutya ha nem szocializálják, nem nevelik meg.

Persze pitbullt mondtam rá először:DD

meg van valami fekete, az is elég gyilkos itt, kislány kutyáját 30 méterről megtámadta, de majd ha megtudom annak a fajtáját, szólok:D

bár nem igen szeretnék vele újra találkozni, mert a hülye gazdája elengedi úgy, h még csak le sem tudja ültetni.

De még egyszer így meglátom hívom a rendőrséget büntessék meg..hátha tanul.szerintem az a kutya még gyerekeknek is nekiesne.:SS

2010. márc. 9. 15:38
 13/34 A kérdező kommentje:
Pitbull kutyák :D
2010. márc. 9. 15:38
 14/34 anonim válasza:

akik nem értenek a kutyákhoz, azoknak szinte minden nagy testű kutyafajta vérengző szörnyetegként tűnik fel... pedig nagyon aranyos állatok =)

de a dán dogtól eléggé tartanak

2010. márc. 13. 15:45
 15/34 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért! Debrecenen belül hol van ez? :D Csak h ne menjünk arra xD
2010. márc. 13. 17:09
 16/34 anonim ***** válasza:
Bethlen utca környéke:DDD
2010. márc. 13. 17:40
 17/34 anonim válasza:
kaukázusi medveölő
2010. márc. 13. 17:41
 18/34 anonim ***** válasza:

Kedves staffigyűlölő:

A staffi egyáltalán nem agresszív, sőt...

Bethlen utcán nincsen staffi, csak a nagyerdőn.

ezt onnan tudom, hogy debrecenben lakom.

Nincsen egy kutyának rossz hire, egy labrador rángatta le rólam az esküvői nadrágomat...

2010. márc. 13. 18:15
 19/34 anonim ***** válasza:
a dán dogtól felesleges tartani, mert az egyik legszelídebb kutya, talán a goldinál is szelídebb. a német dog szerintem ijesztőbb, bár hasonlítanak. szerintem is a pitbulltól és a rokonaitól félnek leginkább.
2010. márc. 13. 18:34
 20/34 anonim ***** válasza:
A Bethlen tőlünk távol van szóval nem aggódok :D Bár én nem láttam még ott egyet sem. Itt a környékünkön is vannak Staffik de spec nekem nincs bajom velük, max elkerüljük őket ha látom h nem barátkozós a kutty :) De vannak erre kifejezetten aranyosak is! Minden a nevelés kérdése, legyen az bármilyen fajta :)
2010. márc. 13. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!