Melyik kutyának van a legrosszabb híre?
Nekem is a pitbull jutna eszembe, de mióta van kutyám, a
Staffordshire Terrierektől tartok. Utálom mindet, bár tudom, h nem az ő hibájuk,de itt Debrecenben még csak agresszív stafforddal találkoztam.
Támadt is már meg minket, holott nekem 4 hónapos volt a kutyusom és lány, az meg kan felnőtt kutya.
Volt rajta hála Istennek póráz és szájkosár is.
Bár a pórázzal nem sokat értünk..vagyis a gazdája.
De így is maga alá vonszolta a kis westiemet, leszedte róla a pórázt, a nyakörvet is, azt tönkre is tette.
Bele se mertem gondolni, mi lett volna ha nincs rajta szájkosár.
Reszketve jöttünk fel.
Azóta szívből gyűlölöm mindet, van itt másik is, az is menne minden kutyára, a gazdája meg alig bírja tartani. CSAk azt nem értem minek ezeknek kutya ha nem szocializálják, nem nevelik meg.
Persze pitbullt mondtam rá először:DD
meg van valami fekete, az is elég gyilkos itt, kislány kutyáját 30 méterről megtámadta, de majd ha megtudom annak a fajtáját, szólok:D
bár nem igen szeretnék vele újra találkozni, mert a hülye gazdája elengedi úgy, h még csak le sem tudja ültetni.
De még egyszer így meglátom hívom a rendőrséget büntessék meg..hátha tanul.szerintem az a kutya még gyerekeknek is nekiesne.:SS
akik nem értenek a kutyákhoz, azoknak szinte minden nagy testű kutyafajta vérengző szörnyetegként tűnik fel... pedig nagyon aranyos állatok =)
de a dán dogtól eléggé tartanak
Kedves staffigyűlölő:
A staffi egyáltalán nem agresszív, sőt...
Bethlen utcán nincsen staffi, csak a nagyerdőn.
ezt onnan tudom, hogy debrecenben lakom.
Nincsen egy kutyának rossz hire, egy labrador rángatta le rólam az esküvői nadrágomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!