Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik a legrosszabb és...

Melyik a legrosszabb és legpusztítóbb halbetegség?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 15:38
 1/5 anonim válasza:

én olvastam már olyan betegsegről,h a betegnek lassan az összes csontja nem bir mosogni vagy hogyan mondjam....

már régen olvastam,és lattam olyan embereket is,akik mar csak ültek,mert nem tudtak allni sem meg semmi :(

szerintem ez eleg kegyelen..

2011. márc. 6. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Bereek

A legrosszabbat nem lehet megmondani rengeteg halbetegség van amit nem lehet gyógyítani.

Ami szerintem a legkegyetlenebb az úszóhólyag gyulladás(ez csak az én véleményem)a hal nem bír lemerülni a víz aljára fokkal vagy fejjel fölfele húzza vissza a hólyagban lévő gáz vagy levegő. a hal a vízrétek tetején van.Ezután már szinte csak vergődik és felfordulva lebeg.Lassú halál

2011. márc. 6. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:

A stressz.

Legyen az a rossz körülményektől, vagy a rossz társítástól, mindegy, és elég könnyen elő lehet idézni.

A legtöbb kórokozó állandóan jelen van a vízben. A halak immunrendszere pedig szoros összefüggésben van a közérzetükkel, ha stresszelnek, gyakorlatilag leáll a védekezésük.

Ilyenkor szokott bekövetkezni, hogy egyszerre több betegség is felüti a fejét, és a halak nem tudnak védekezni.

Vagy ha az egyik ellen tudnának is, annyira legyengülnek, hogy egy másik kórokozó, ami meg se kottyanna nekik, simán legyűri őket.

Pl. elindul egy jó öreg darakórral, a rossz tartási körülmények miatt. Ha nincsennek azonnal kezelve, és teljesen, folytatódik egy halpenészséggel, és ha olyan szikla kemény volt a hal, hogy kezelésekkel még ezt is túlélte, és nincs változtatva a körülményeken, akkor egyenes út vezet a hasvízkórhoz, ami már tuti elviszi.

2011. márc. 6. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Bereek

boccs farokkal vagy fejjel

2011. márc. 6. 16:06
 5/5 anonim válasza:

jézusom!!!!!!!!!!

1.vagyok: azt olvastam,h halálbetegség xDDDDDDDDD :o

bocsi:DD

2011. márc. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!