Milyen halbetegség tünetei az alábbiak?
Igen.Hasvizkór ilyenbe már az én aranyhalaim is belepusztultak hiába adtam nekik a gyógyszert :(
De a túleteté sem egészséges.Napi max.2-szer adj nekik enni a kisguppykat el kell különíteni hogy ne egyék meg.De ha még vannak beteg halak az egészségesek között javaslom hogy a betegeket mindenféleképeen különítsd el nehogy a többi is elkapja.
Köszi a válaszokat!
Reménykedtem,hogy nem az,mert a hasuk nincs felpuffadva és a neon halak kifejezetten fátyolosak.Lehet,hogy több féle kórságot is elkaptak.Remélem azért megmaradnak legalább az egészségesek.
Köszi a válaszokat!
Elvittünk két halat az állatkereskedésbe és azt mondta a csaj aki 10 éve halakkal foglalkozik,hogy tényleg hasvízkór.Sera Baktopur Select kellett volna,de csak sima Sera Baktopur-ja volt.Remélem ez is hatásos lesz,az egész aksiba öntöttem mert csak 50 l-es az aksi és nem tudni melyik halak betegek.Remélem valamit ér az a gyógyszer. Kösz a tanácsokat!
Nem, nem jó a SERA Bactopur.
Csak a SERA Bactopur Direct jó.
Arra viszont feltételenül ügyelj, hogy a kezelés ideje alatt a szűrőt mindenképp vedd ki az akváriumból. De ne álljon le a szűrő, mert a hasznos baktériumoknak (amik lebontják a káros tényezőket), élniük kell. Ezért üzemeltesd addig a szűrőt pl. egy vödör vízben.
Az én halamnak fel van borzolódva a pikkelye de a hasa nem nőtt meg..és eszik ez milyen betegség?
Meg volt olyan is ,hogy a hal nem bírta el magát és csak alul feküdt..próbált felfelé úszni de nem tudott ez milyen?
(apró fekete pontokat figyeltem meg rajta..de az lehet hogy csak a mintája volt )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!