Melyik tenyésztőt ajánlanátok (angol cocker spániel)?
Az előkészületek közepén járok éppen és felmerült a kérdés, hogy melyik tenyésztőtől kéne venni.
Kizárólag PRA/FN/HD kivizsgált kölykök illetve orvosilag ellenőrzött almok jöhetnek szóba, szaporítók kizárva.
A kiszemelt áldozat egyszínű, fekete vagy arany lenne. Kiállításra (egyelőre) nem tervezek járni.
Aki vett ilyen fajtatiszta kutyát tudna ajánlani gondos tenyésztőt (név szerint) ?!
(Az itt lévő másik kérdésben nem volt megnevezett tenyésztő.)
Itt keresgéltem:
Előre is köszönet a válaszokért!
Márk
Nekem az első benyomásaim jók voltak Midsummer-rel, a kutyusaik szűrve vannak. Ugyan - még - nem díjnyertes championok, de nekem nincs is rá szükségem. Családtagnak szánom a kutyát így nem tervezek kiállítási bohócot csinálni belőle. Minden bizonnyal megvan a maga varázsa, de számomra akkor lesz champion, ha a falka tagja lesz. :)
Ami nekem fontos volt, az az, hogy (a főbb) betegségektől mentes kutyát találjak mivel több éves elkötelezettséget jelent. Így nekem hosszú távon megéri, hogy nem 15-20-ért veszem valami szaporított alomból kétes eredettel sok betegséggel. Ezáltal kisebb valószínűséggel lesz gyógyíthatatlan beteg, bénult vagy gyenge idegrenszerű.
Sokan szidják a cockert, hogy sok probléma van vele, sok betegsége van, de bízom benne, hogy jó helyről származóval kis esélye van ennek.
Én úgy tervezem, hogy el fogok vele járni suliba mindenképpen, neki is jó, nekem is jó, de ez már egy másik kérdéshez tartozik :)
Köszönöm a válaszod ! (13:27)
Szia! (11:22)
Néztem őket, de a színvilág nem az amit szeretnék, így őket elvetettem. Viszont azt - talán inkább privátban - szeretném megtudni, hogy a Midsummer miért nem szimpatikus és mit hallottál róluk amik "nem jó dolgok"? Fontosnak tartom hogy tájékozott legyek minden dologról :)
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!