Ki közösítenél azért mert nekem pekingi palotakutyám van?
Dehogyis!!!!
Nem is értem, engem az sem érdekel, ha valameik ismerősöm kínai kopaszkutyát vesz magának, és azzal alszik meg egy tálból eszik vele. Az az ő magánügye. Alapvetően nem vagyok oda a pekingiért, mint fajtáért, bocsi, de amúgy nem általánosítok minden kutyára. A németjuhászt pl. nagyon utálom, de van 2 kutya mifelénk, akik szimpik. Találkoztam már aranyos pekingivel is. Nem ítélem el őket! Am. meg nekem is ölebem van, bolognese, volt már, hogy beszólt miatta egy idős ember, hogy ez egy kis sunyi kutya, aki odasz*rik az ölembe, válaszom: na csá! Ennyi:D
Ne foglalkozz velük, ha ezért kiközösítenek, akkor nem is igazi barátok! Azt mondják, h ez a fajta $eggnyaló? hááát...mindenki magából indul ki!!! :D már bocsi.
nem! mert sztem nem a kutya tehet rola hogy milyen,meg aztán sztem ha valaki kiközösit ez miatt azzal nem kell foglalkozni,
nekem pl a saját hugommal kell veszekednem erröl
nekem németjuhászom van,neki törpe uszkár,és ö nem engedi semelyik kutyához sem az övét,pedig az enyém meg iskolába is jár,és semelyik kutyut nem bánt,rá se morog,
mégse engedi a saját kutyáját a hugom az enyémhez,
ne foglalkozz ilyenekkel!
Pincsikről addig nem voltam jó véleménnyel, amíg véletlenül nekünk nem lett egy!
Fantasztikus kis fenevad, a teste apró de az egyénisége vetekszik egy dán dogéval! :D
Ahány ember, annyiféle indokkal tart kutyát!
Ha neked egy kis szőrgombóc kell a boldogsághoz, akkor legyen pincsid! És keress olyan barátokat, akik elfogadnak téged a zsebcirkálóddal együtt!
Nem alkotunk közösséget, tehát kiközösíteni sem tudlak.
Amúgy pedig azon múlna a közösségünk, hogy van-e és ha van, akkor milyen a te értékrended. Nem a kutyád.
Én, ha te jófej vagy, akkor nem zavarna a pincsi. Ha meg lehet simogatni, aranyos, és szelíd, akkor nálam is bejönne a kisdög. XD.
Úgy néhány pincsi nem tetszik, mert ugatnak, meg minden. Habár az amstaffommal nem lennének egy súlycsoportba.
De azért nem rugnálak ki a barátikörből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!