Hogy lehetnek az emberek ennyire szívtelenek?
Sajnos az iskolás gyerekek nagy része már ilyen. És milyen szörnyű belegondolni, hogy felnőttek lesznek és gyerekeik születnek. Nagyon fájó szívvel mondom, hogy a szegény állatoknak nem sok jót hoz a jövő..
Na meg amit a gyárban művelnek.. Inkább legyen a kutya elkerítve, mint hogy láncra kötve.. Szörnyűség:(..
az ilyen emberek gyökerek mint azok akik kiröhögték öket.
játszák az eszüket mert társaságba vannak
egykét kiadós csonttörős verés kijárna mindegyiknek
akkor megtanulnák tisztelni az életet
szia! nagy nehezen megtaláltam az interneten amit kerestem!Az érvénybe lépett, vagy nyár elejétől érvénybe lépő kormányrendelet értelmében:
* tilos az aranyhalak gömbakváriumi tartása
* kutya nem tartható tíz négyzetméternél kisebb helyen
* kutyát és macskát ezentúl kötelezően chippel ellátva lehet elajándékozni meg eladni
* és nem tartható négy méternél rövidebb láncon sem
* tilos kutyát állandóan láncra verve tartani!
* tilos a madarakat gömb alapú kalitkában tartani
* az állatkereskedések kalitkáiban legalább 35 cm alapterületű szabad helyet kell egy madárnak biztosítani
* az állatkereskedésben eladott kisállatok mellé kötelező gondozási útmutatóval ellátni az új gazdát
* tilos mosómedvét háziállatként tartani
* mostantól amerikai csíkos mókus sem tartható lakásban
* tilos minden majomféle kereskedelmi forgalomba hozatala és tartása
A szabályok betartását az Állatvédelmi Hatóság ellenőrzi!
Azt tudom biztosan hogy most március elsejétől ezeket akik így tartják a kutyákat felehet jelentei.
de szerintem állatvédő szervezetnek kellene írnod egy levelet hogy mit láttál mekkora helyen tartották a kutyákat, és hogy tudnának e neked segíteni. biztos hogyha nagyon kis helyen tartják és láncon biztos nem hagynák annyiban. egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!