Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni a szomszéd...

Mit lehet tenni a szomszéd kutyáival ha egyfolytában ugatnak?

Figyelt kérdés
Tehát kb 3ÉVE minden este 21-órától kb hajnali 4-ig ugatnak ja azt hozzá teszem ,hogy 3 kutyája van ... A negyedik megkapta a pulóveremet kerítésen keresztül amikor sétáltam és jól össze vitáztam vele ... Úgy hogy a negyediket eltüntette ... De előtte is voltak viták kértük szépen kértük csúnyán ,hogy valamit kezdjen velük mert nem lehet tőlük pihenni de ezután egyre jobban ugattak... (milyen furcsa)... Na mindegy lényeg az ,hogy mit lehet ez ügyben tenni ? Van akármilyen műszer (bármennyit képes lennék fizetni érte ..) vagy megoldás ,hogy bekussoljanak azok a dögök ? (ÁLLATVÉDŐK KÍMÉLJETEK ha egy estét itt töltenétek az összes jószágot meggyűlölnétek...) Előre is köszönöm !
2015. júl. 30. 23:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha.Ha.Jegyző?Telefon?Értelmes beszélgetés? ha akarna ,tudna tenni valamit a szomszéd.Lemozgatás.Ugatásgáló nyakörv.A kutyák értelmes mennyiségre redukálása/ amennyivel még foglalkozni is tudna/ Persze a legális út a jegyző.Ha nem röhögi magá halálra.Meg kell próbálni.Én utólag,négy év éjjeli non stop ugatás hallgatása után,nem szarakodnék ezzel.
2015. júl. 31. 13:15
 22/26 A kérdező kommentje:

Az előző kommentekből ítélve ... Ti betegebbek vagytok mint én pedig már 3 éve nem alszok egy jót tiszta idegbeteg vagyok a dögöktől igazi családrombolók... A lényeg ,hogy tényleg az ember a legnagyobb és ostobább állat ... Hiszen képesek lennétek egy embert megverni ? Sokkolni vagy mi ? El ásni? Ti tényleg hülyék vagytok ja és nyaljátok kis kutyáitok sz.ros seggét és "gyilkoljatok értük" ! De szeretnék kérdezni valamit már csak a poén kedvéért ... Ha választani kellene a te és a kutya élete között mármint melyikőtök maradjon életbe mit választanátok ?

Ja tudom a korcs életét mert az is többet ér tőletek !

Ja ezt még el akarom mondani ,hogy a múltkor olvastam egy cikket egy családról (figyelmedbe ajánlom) : "Az anyja szeme láttára ölte meg a gyereket a család kutyája"

Sok sok ilyen van még ... Most is cuki mi....

2015. júl. 31. 22:33
 23/26 A kérdező kommentje:

Ja utolsó válaszoló !

A szomszédom irigy k.csög mert dolgozunk van és több van nekünk mint neki .... Ezért örül ,hogy legalább ezzel idegesíthet !

2015. júl. 31. 22:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor jó éjszakát. Wau, wau-s álmokat te suttyó. :D
2015. júl. 31. 23:06
 25/26 A kérdező kommentje:
A szomszédomra emlékeztetsz ... Azis pont ilyen hülye :)
2015. aug. 1. 00:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Remélem soha többet nem alszol egy percet sem nyugton, te barom! :) Ha a kutya kinyír valakit annak is oka van. Meg kell nevelni. Nem csak dobni neki valami szar kaját napi egyszer, aztán bezárni egy p.csaf.sznyi helyre azt csókolom! Akkor nem kell csodálkozni, ha megbolondul! Te is megbolondulnál, ha láncra lennél kötve vagy b elennél zárva egy lukba egész álló napra!
2015. aug. 5. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!