Egy kutya meddig bír egyfolytában ugatni? Jöhet már a petárda?
A szomszéd kutya fél órája ugat egyhuzamban! Nézek az ablaklon folyton ki, de sehol sneki.
Mit ugat?
Unatkozik? Az engem nem érdekel, nem az én kutyám, a szomszédé, de engem idegesít! Én se hallgatok ilyen hangosan zenét, ne ugasson már az ablakom alatt ilyen sokat, a semmire!
Mikor fárad el egy kutya az ugatásban?
Befogja végre, vagy jöhet a petárda?
Mér én szóljak? Az se süket! neki kellene csinálnia valamit a kutyával, de cseszik rá! Most én vigyem el sétálni vagy mi?
Mit érnék el vele? Ha ő tojik rá, majd ha én szólnék, szaladna a kutyával játszani?
A petárda be van tiltva. Sajnos az olyan hülyék, mint te, még nem.
Semmi közöd a kutyához. Ha nem tetszik az ugatás, akkor menj be a jegyzőhöz. Perkálj le 5ezer forintot és indíttass egy birtokvédelmi eljárást.
Vagy igen, vagy nem. Minél inkább nincs sétáltatva, tanítva, annál tovább bírja, annál több benne az energia.
Amúgy már ne is haragudj, de nem mersz átmenni és szólni vagy mi? A gazdája láthatóan pottyant rá magasról. Átmész és szólsz, hogy kezdjen már valamit a kutyával, mert nem lesztek jóban, ha van egy kis önérzete még neki lesz ciki és tenni fog valamit. De ha ilyen papucs vagy, akkor hallgasd. Ja! És mielőtt elindulnál a petárdáért: a gazdi simán feljelenthet hogy rongálod a birtokát és a kutyáját, szóval ha nem akarsz egy szép bírságot a nyakadba, akkor erről leteszel.
Szólj a gazdinak, hogy csináljon vmit a kutyájával.
Ha rendszeresen előfordul, hogy hosszabb időn át ugat, és a gazdi nem tesz semmit, akkor a jegyzőnél tehetsz panaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!