Egy kutya meddig bír egyfolytában ugatni? Jöhet már a petárda?
A szomszéd kutya fél órája ugat egyhuzamban! Nézek az ablaklon folyton ki, de sehol sneki.
Mit ugat?
Unatkozik? Az engem nem érdekel, nem az én kutyám, a szomszédé, de engem idegesít! Én se hallgatok ilyen hangosan zenét, ne ugasson már az ablakom alatt ilyen sokat, a semmire!
Mikor fárad el egy kutya az ugatásban?
Befogja végre, vagy jöhet a petárda?
Akkor ha Sztojka leszúrhatott bárkit, akkor nekem si szabad, vagy mi?
A rakéta sincs engedélyezve, jó lenne utánanézni a dolgoknak, mielőtt okoskodsz.
Remélem látod a dátumot:
"104. § (1) 1. és 2. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték termék
a)7 közintézményben, középületben, sportlétesítményben, egyházi jogi személy által használt helyiségben, védett természeti területen és „C” tűzveszélyességi osztályba tartozó helyen, illetve rendezvény helyszínéül szolgáló nyilvános helyen pirotechnikus jelenlétében és irányításával használható fel,
b) tömegközlekedési eszközön nem használható fel, és csak zárt csomagolásban szállítható,
c) magánszemély által közúti és gyalogos közlekedésre (út, járda, híd stb.), kikapcsolódásra, szórakozásra, sporttevékenységre, szabadidő eltöltésére szolgáló területen - kivéve a december 28. 18 óra és a következő naptári év január 1-jén 6 óra közötti időtartamot - nem használható fel."
Szerinted melyik a hitelesebb? Egy KORMÁNYRENDELET vagy a petárda.hu?
A petárda akkor is tiltva van, ha a seggedet a földhöz vered, ahogy a "csak úgy jókedvemből" robbantgatok is.
Amelyik ember meg képes egy kutya alá petárdát vágni, az remélem, hogy legközelebb alád vágja. Akkor majd okoskodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!