Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni a szomszéd...

Mit lehet tenni a szomszéd kutyáival ha egyfolytában ugatnak?

Figyelt kérdés
Tehát kb 3ÉVE minden este 21-órától kb hajnali 4-ig ugatnak ja azt hozzá teszem ,hogy 3 kutyája van ... A negyedik megkapta a pulóveremet kerítésen keresztül amikor sétáltam és jól össze vitáztam vele ... Úgy hogy a negyediket eltüntette ... De előtte is voltak viták kértük szépen kértük csúnyán ,hogy valamit kezdjen velük mert nem lehet tőlük pihenni de ezután egyre jobban ugattak... (milyen furcsa)... Na mindegy lényeg az ,hogy mit lehet ez ügyben tenni ? Van akármilyen műszer (bármennyit képes lennék fizetni érte ..) vagy megoldás ,hogy bekussoljanak azok a dögök ? (ÁLLATVÉDŐK KÍMÉLJETEK ha egy estét itt töltenétek az összes jószágot meggyűlölnétek...) Előre is köszönöm !
2015. júl. 30. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Költözz el, s bútorozz össze a bűncselekményt elkövető nyolcas kommentelővel! Jól ellenétek...
2015. júl. 30. 23:54
 12/26 anonim ***** válasza:
96%
8-as azzal ugye tisztában vagy, hogy ha pl az én kutyám vagy ismerősöm kutyájával tetted volna azt akkor éjszaka a barátommal (aki a sírba vitte volna a titkot) rád törtük volna az ajtót és egy sokkolóval a fájdalom küszöbödet átlépve a kínzás legfelső szintjeire terelgettük volna azt a fä..zopó fejedet... :D De azt biztos, hogy egymásnak alibit biztosítva jól megvertünk volna a jó k..va any.dat. :D
2015. júl. 31. 00:02
 13/26 anonim ***** válasza:
22%
Nyolcas vagyok: Lehet itt keménykedni, de ebből csak az látszik, hogy a ti szomszédságotokban még nem volt olyan idióta kutya, ami a semmin ugat órákig. Költözzetek be egy mellé, és azután nézzük meg hogyan vélekedtek.
2015. júl. 31. 00:15
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen tényleg nem laktam még olyan helyen. Tuti idegesítő, de ha kioltottad volna az egyik közeli ismerősöm (az enyém nem ugatott kint, mert benti kutya volt :D) kutyájának az életét tuti mentem volna a sokkolóval. Az öreg megkeseredett fa.zikat meg nőket utálom akik mindenért majréznak. Hála istennek nincs ilyen gondom, csak a tücskök ciripelnek itt vidéken, a szomszéd kutya is nyugodt. :D
2015. júl. 31. 00:26
 15/26 anonim ***** válasza:
22%

Fiatal vagyok.(26 éves, az eset 2 éve történt.) Felőlem aztán jöhettetek volna akárhányan, nem érdekel. Ha akarsz írj privibe és adok címet, hozd a sokkolód is.

Én meg az olyan személyeket nem szeretem sőt egyenesen ki nem állhatom, akik nem képesek beilleszkedni a társadalomba. Nincs egy olyan ember aki beszélne velük, ezért vesznek egy kutyát/macskát, és úgy kezelik mintha az az állat valami szent lenne, és aki már csak kicsit is megsérti ezeket az állatokat, az egy rohadt faxfej, és jár neki a sokkoló.

(Azt azonban elismerem, hogy megöltem egy kutyát, de ez egyáltalán nem zavarja a lelkiismeretem. Nap mint, nap eszek húst, és azokra az állatokra sem gondolok úgy, hogy jajj szegénykék meghaltak egy ember miatt.)

2015. júl. 31. 00:47
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Ide figyelj te hülye barom! (8-as) Ugyan azt tettem volna veled, amit előttem leírtak, szét vertem volna a fejed, hát mi a büdös lóf.aszt képzelsz te magadról, hogy megölsz egy ártatlan állatot??? Ha állandóan ugat a kutya, annak oka van, és a hibát nem benne kell keresni!!! Rohadj meg, hogy jól tudsz aludni, a pokolban majd nem fogsz!!
2015. júl. 31. 07:57
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
Ti mind a ketten orvosi segítségre szorultok, látom! :D Inkább egymást nyirnátok ki...
2015. júl. 31. 08:24
 18/26 anonim ***** válasza:
74%

Sss... Mellettünk 2 kutya 0-24 ugat(tényleg, folyamatosan, megállás nélkül, a lehulló levélre is), az előző macskánkat is kinyírták, mégis, egyszer sem jutott eszembe, hogy megmérgezzem őket. Ellenben a gazdájuk párszor megpróbálta kitenni őket, mindig visszahoztam mindkettőt, hogy "jajj, elvesztek szegények". Holott a saját szememmel láttam, ahogy kinyitja nekik a kaput és megvárja, amíg kimennek.

Egyszerűen megszoktam az ugatásukat. Amúgy, én is rühellem azokat az embereket, akik nem képesek beilleszkedni egy társadalomba, ahol vannak kutyák. Füldugó, ugatásgátló, jegyző, elbeszélgetés... Komolyan, mindent kipróbáltál?

Veszel 3 ugatásgátló nyakörvet(nem lesz olcsó, de ez van) és átadod a szomszédnak, a blokkal kísérelve. Megegyezhettek, hogy a felét legalább fizesse ki.

2015. júl. 31. 11:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Nyolcas vagyok: A jegyző kb. le se xart. Az elbeszélgetések meg nem hoztak változást, a gazda megígérte, hogy tesz valamit, de sosem tett.

Több tízezreket meg nem fogok költeni egy kutyára, így is még azt a 1 kiló húst is sajnáltam kidobni...

2015. júl. 31. 12:07
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha mindenképp jogszerűen akarsz eljárni, akkor a jegyzőnél a kulcsszó: birtokvédelem. Ugyanis: „A tulajdonos a dolog használata során köteles tartózkodni minden olyan magatartástól, amellyel másokat, különösen szomszédait szükségtelenül zavarná, vagy amellyel jogaik gyakorlását veszélyeztetné.” Márpedig az ugatós kutya pont egy ilyen "dolog".

Nekünk legalább is a birtokvédelmet tanácsolták, amikor végképp élhetetlenné vált a szomszéd, de magáról az eljárásról nem tudok szinte semmit, ugyanis a zsaruk hamarabb vitték el a szentemet, minthogy léphettünk volna az ügyben. Jó lenne valami jogásztól tanácsot kérned, hogy mennyire érdemes egy birtokvédelmi vitába belemenni.

2015. júl. 31. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!